.Töitä

Vuosien varrella olemme tehneet lukemattomia markkinoinnin projekteja: markkinoinnin strategista suunnittelua, kampanjasuunnittelua, graafista suunnittelua, video- ja filmituotantoja, podcasteja, äänituotantoja, olleet mukana synnyttämässä uusia brändejä ja elvyttämässä vanhoja – usein palvelumuotoilun metodeja hyödyntäen.

Työ puhukoon puolestamme, joten tutustu vuosien varrella tekemiimme asiakasprojekteihin alla.

Voit lukea lisää palveluistamme täältä ja ollaan yhteyksissä!

TÖITÄ

HARPAKE-verkkokauppa

toukokuu 26, 2021

Rotia auttoi verkkokauppa Harpaketta konseptin viilauksessa ja nimen ideoinnissa sekä suunnitteli yritysilmeen!

TÖITÄ

Kultaseppä Kulmala, verkkosivu uudistus

toukokuu 26, 2021

Kultaseppä Kulmala uudisti verkkosivustonsa Rotian avustuksella.

TÖITÄ

Automaatiokaupan palveleva ammattilainen, Hormel Oy

toukokuu 25, 2021

Rotia PRKL on auttanut Hormel Oy:ta markkinoinnin suunnittelussa ja tekemisessä.

TÖITÄ

Taikuri Ravintolat

huhtikuu 28, 2021

Rotia PRKL:n ja Taikuri Ravintoloiden yhteistyön tuloksena syntyi mm. uusi yritysilme ja markkinointisuunnitelma!

TÖITÄ

Keski-Suomen Tuholaistorjunta

huhtikuu 21, 2021

Keski-Suomen Tuholaistorjunta on perustettu alkuvuodesta 2020. Rotia PRKL on saannut olla alusta asti auttamassa heitä markkinoinnin kumppanina.

TÖITÄ

Viherlandia, kotisivujen uudistus

joulukuu 9, 2020

Viherlandian verkkosivut olivat uudistuksen tarpeessa. Me suunnittelimme ja toteutimme yhdessä kumppanimme Preonin kanssa palvelumuotoilun metodeja hyödyntäen uudet ja raikkaat sivut.

TÖITÄ

TBT # 5 – Siparila

maaliskuu 5, 2020

Throwback goes wood! Tehtiin uuden tuotteen asennusvideo Siparilalle – aidolle puulle omistautuneelle vaajakoskelaiselle perheyritykselle. Filmillä asennuksessa auttaa Ihana Piha-televisiosarjasta tuttu pihasuunnittelija Raisa Heino.

TÖITÄ

TBT # 4 – Jyväskylä Rockacademy

helmikuu 27, 2020

Throwback is Rockback! Vanhojen videoprojektien muistojen tiellä ollaan jälleen.  Neljännen julkaisun keskiössä on Rock'n'Roll ja nuoret jantterit.

TÖITÄ

Perhehoitoliitto, Ikäihmisten pitkäaikainen perhehoito

helmikuu 21, 2020

Perhehoitoliitto on meidän vanha asiakkaamme jolle on tehty erilaisia filmejä. Viime syksynä teimme heidän tarpeisiinsa neljä erilaista filmiä, joista tässä esimerkkinä Ikäihmisten pitkäaikaisen perhehoidon filmi.

TÖITÄ

Keski-Suomen Yrittäjät, maakunnallinen yrittäjäpalkintofilmi

helmikuu 21, 2020

Keski-Suomen Yrittäjät on ollut asiakkaamme jo vuodesta 2006. Olemme tuottaneet yrittäjäpalkintofilmejä ja yrittäjäjuhlien videotuotantoja maamme suurimpaan yrittäjäjuhlaan tuolta alkaen. Näköjään olemme tehneet jotain oikein.

TÖITÄ

TBT # 3 – Moventas

helmikuu 20, 2020

Moventas on tuulivoimaloiden vaihteiden toimittaja joka halusi kertoa omaa tarinaansa 35-vuotisen taipaleensa kunniaksi. Tavoitteena oli esitellä Moventasin osaamista kansainvälisesti – ja visuaalisesti näyttävästi.

TÖITÄ

Asianajotoimisto Tuomi & Lakka verkkosivut ja yritysilme

helmikuu 13, 2020

Asianajotoimisto Tuomi & Lakka Oy on ollut asiakkaamme jo aiemman asianajotoimiston Halonen, Lakka & Tuomi Oy:n ajoista saakka. Markun eläköitymisen myötä Tero ja Mikko jatkavat uudella nimellä uuden yrityksen nimissä, joten oli aika tehdä ilmettä sekä uudistaa/päivittää verkkosivuja.

TÖITÄ

TBT # 2 – Lappset, Lappset Creative

helmikuu 13, 2020

Lappset Oy lähti tuotteistamaan Angry Birdsin innoittamana omaa seikkailupuisto palveluaan ja tätä tarvetta varten tehtiin myyntiä tukemaan verkkosivut https://www.lappsetcreative.com ja video.

TÖITÄ

TBT # 1 – JVA, Pisteet kotiin

helmikuu 6, 2020

Teimme jokunen vuosi sitten erityisen hauskan kahden lyhyen filmin sarjan JVA:n Pisteet Kotiin sosiaalisen media kampanjaan. Improvisaatioteatteri Joo!:n näyttelijät sukelsivat filmeissä erialisiin rooleihin ja samalla roolilla he pitivät huoneistoesittelyjä kussakin kohteessa paikan päällä.

TÖITÄ

JPS – Junioritoiminta ja terveet elämäntavat

tammikuu 20, 2020

JPS on viime vuoden jääpallon Suomen Mestari ja seuran menestyksen taustalla on vahva juniori toiminta. Lasten ja nuorten saaminen mukaan hyvän harrastuksen pariin ja siinä mukana pysyminen on seuralle tärkeää. Seuran omaan markkinointiin ja YLE:lle tehty uutisinsertti.

TÖITÄ

Esittelyfilmi tuotantoa by Rotia PRKL

lokakuu 30, 2019

Vuosien varrella olemme tuottaneet erilaisia esittelyfilmejä niin suurille yrityksille kuin pienille PK-sektorin toimijoille. Oli sitten kyseessä palvelun, tuotteen tai toimitilojen esittely, niin filmi ja siihen yhdistetty animaatio on erinomainen viestinviejä.

TÖITÄ

Televisiomainostuotantoja yksinkertaisimmillaan

lokakuu 12, 2019

Olemme tuottaneet erilaisia televisiomainoksia vuosien varrella kymmenittäin – tai siis sadoittain. Yleisin kysymys on, että mitä maksaa. Hinnoittelu vaihtelee luonnollisesti toteutustavasta riippuen, mutta olemme pyrkineet paketoimaan yksinkertaisia animaatiolähtöisiä filmejä joiden hinnat eivät karkaa pilviin.

TÖITÄ

Hotelli Klaus K markkinointimateriaali

syyskuu 10, 2019

Olemme toteuttaneet Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan design-hotelli Klaus K:n markkinointia Rotia PRKL:n alusta lähtien eli vuodesta 2017.

TÖITÄ

Jyväskylän yliopisto, LukiLoki-hanke

toukokuu 31, 2019

Vuoden 2018–2019 Rotia PRKL suurin työllistäjä ja historian laajin videotuotanto oli Opetushallituksen tukema Jyväskylän yliopiston hallinnoima LukiLoki-hanke, johon tuotimme yhteensä 130 videota, animaatiota ja podcastia.

TÖITÄ

Jyväskylän avoin yliopisto, markkinointifilmisarja

tammikuu 10, 2019

Syksyllä 2018 tuottimme Jyväskylän avoimelle yliopistolle kymmenen mainosfilminsarjan, jonka tavoite on houkutella opiskelijoita maamme suurimman avoimen yliopiston opiskelijoiksi.

TÖITÄ

Fiksusti liikkeellä -sosiaalisen median kampanja

joulukuu 31, 2018

Syksyllä 2018 toteutetun sosiaalisen median kampanjan sisällön tuotanto (aktivointi ja kampanja filmit sekä teaserit) ja sosiaalisen median ylläpito. Kampanjaa varten tuotettiin viisi kappaletta aktivointi filmejä ja näille jokaiselle kaksi kappaletta teasereita, kampanjan markkinointia varten.

TÖITÄ

Kiho, ”Paperisilpusta eroon”, markkinointifilmi

lokakuu 22, 2018

Kiho on suomalainen logiistiikka ja maansiirto toimialan tunti- ja kilometrimittausta sekä näiden laskutusta helpottava palvelu. Teimme esittelyfilmin siitä miksi kannattaa käyttää Kihoa ja päästä näin paperisilpusta eroon. Ekologista!

TÖITÄ

Carrio, esittelyfilmi: ominaisuudet ja turvallisuus

lokakuu 15, 2018

Carrio on autoillessa turvallisuutta lisäävä puhelinsovellutus jolla ohjataan puhelimen eri toimintoja puhe- ja liikeohjauksella. Teimme testiradalla kokeiluita ja kuvasimme mikä ero on jos puhelinta käyttää ilman Carrio sovellusta tai sen kanssa. Kuva puhukoon puolestaan kummin on turvallisempaa.

TÖITÄ

Harjun Paperi verkkosivut

elokuu 10, 2018

Harjun Paperi on Jyväskylän vanhin samassa toimipisteessä eli osoitteessa Yliopistonkatu 6 vuodesta 1954 toiminut pieni ja sitkeä kivijalkapuoti. Harjun Paperista saat kaikenlaisia hauskoja ja erikoisia painotuotteita postikortista julisteisiin – ja tarjontaan mahtuu myös yölamppuja. Oli ilo olla toteuttamassa Harjun Paperin verkkosivujen uudistusta.

TÖITÄ

Simulaattorimaailma, Ouninpohja 1967, esittelyfilmi

heinäkuu 15, 2018

Mahti-Mini tyyliin Timo Mäkinen ja legendaarinen Ouninpohjan erikoiskoe vuonna 1967. Simulaattorimaailma tarjoaa tämän lähes autenttisen kokemuksen. Tehtiin filmi jossa on toivottavasti fiilistä oikeaa.

TÖITÄ

Viitasaari graafisia töitä ja markkinointia

huhtikuu 5, 2018

Viitasaaren kaupunki on "Pikkasen parempi periferia" ja heille on työstetty sekä toteutettu vähän sitä sun tätä graafisesta suunnitelusta ja toteutuksesta sosiaalisen median koulutuksiin. Kaupungin markkinointia on oltu kehittämässä myös.

TÖITÄ

Seppälääkärit markkinointi ja yritysilme

tammikuu 31, 2018

Seppälääkärit on Jyväskyläläisten lääkäreiden omistama lääkäriasema Seppälässä. Toteutimme heille markkinoinnin strategista suunnittelua, yritysilmeen ja alkuvaiheen lanseerauskampanjan. Lanseerauksessa hyödynnettiin mediana lehti-, televisio ja display-mainontaa sekä Jyväskylän kaupungin joukkoliikenteen "Linkeissä" bussimainontaa.

TÖITÄ

Jyväskylän yliopisto, AppLang esittelyfilmi

marraskuu 21, 2017

Jyväskylän Ylioiston kielitieteenlaitoksen kansainvälisen AppLang kurssin esittelyfilmi sosiaaliseen mediaan. Tavoitteena oli houkutella uusia kansainvälisiä opiskelijoita koulutohjelmaan. Teimme filmistä kaksi erillistä versioita jossa hyödynnettiin asiakkaan itse kuvaamaa materiaalia.

TÖITÄ

Harvia, Hyvinvointi, sosiaalisen median filmisarja

marraskuu 1, 2017

Harvia on ollut JJK:n pääsponsorina ja tähän yhteistyöhön tuotettu sosiaaliseen median filmisarja saunomisen hyvinvointivaikutuksista. 

TÖITÄ

Turbotec

marraskuu 1, 2017

Turbotec on keskisuomalainen autojen "lastutukseen" keskittynyt yritys jonka yritystoiminta on muutoksessa. Olemassa oleva oma softa mahdollistaa myöskin autojen vikakartoituksen yhtälailla kuin tehojen lisäämisen. Tämän tarpeen kautta lähdettiin pohtimaan markkinoinnin uudistamista ja kohdentamista.

TÖITÄ

Karpalokodit brändityö ja verkkosivut

lokakuu 1, 2017

Karstulan hyvinvointipalvelusäätiö on pohjoisessa Keski-Suomessa Karstulassa toimiva sosiaali- ja terveydenhuoltoalan yritys. Suunnittelimme ja toteutimme heille kokonaisvaltaisen Karpalokodit-brändin ideoinnin, graafisen ilmeen suunnittelun, toteutuksen ja verkkosivut.

COPYRIGHT @ 2020 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE