Töitä

Taikuri Ravintolat

28 huhtikuun, 2021

Vuoden 2020 herkullisimpia projektejamme oli Taikuri Ravintoloiden brändin kirkastustyö. Projektin aikana Taikurin logo meni uusiksi ja loimme ravintolaketjun markkinoinnille tukevan pohjan ja työkalut. Hyödynsimme palvelumuotoilun metodeja, jotta lopputulos olisi aidosti asiakaslähtöinen.

 

Hoiditte homman helvetin hyvin! – Olli Peltomäki, toimitusjohtaja, Taikuri Ravintolat Oy

 

Asiakas

Projektin tilaaja oli Taikuri Ravintolat Oy. Ensimmäinen Taikuri-ravintola perustettiin Jyväskylässä vuonna 2015 ja viidessä vuodessa se kasvatettiin neljän ravintolan fast casual -ketjuksi. Jyväskylän kahden ravintolan lisäksi Taikureita löytyy myös Kuopiosta ja Seinäjoelta.

Toimeksianto

Kasvuhakuinen yritys halusi yhdenmukaistaa ja kirkastaa brändiään sekä ylipäänsä tehdä suunnitelmallisempaa, osuvampaa ja yrityksen arvoja paremmin vastaavaa markkinointia. Yksinkertaisesti: Taikurin markkinointi kaipasi Rotia. Prkl.

Mitä teimme

  • Markkinointisuunnitelman päivittäminen
  • Brändikirja: yritysilme, bränditarina ja viestintäkartta
  • Markkinointimateriaaleja eri kanaviin
  • Sosiaalisen median sisältösuunnitelma- ja julkaisukalenterityökalut

 

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, jos haluat kuulla, mitä meillä on tarjota sinun yrityksellesi!

Mika Lehtovuori

Mika on Rautaa! AD, jolla on kokemusta niin kansainvälisten brändien kuin pienyrittäjien kanssa toimimisesta. Hän voisi droppailla tähän isoja Stadilaisia toimistoja menneiltä vuosiltaan. Mutta hän antaa työn puhua puolestaan. Työn ulkopuolella Mikan intohimo on kalastus ja talvea rakastava stadilaisemme harrastaa myös alamäkihiihtoa.

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE