.Porukka

Rotia PRKL on simppeli kumppani markkinointiviestintäsi tarpeiden tyydyttämiseen. Sellaisia me Rotialaiset olemme. Selkeitä, kuuntelevia ja osaavia. Riittävän yksinkertaisia. Kanssamme saat käyttöösi yhden oven* takaa kaiken, mitä markkinointiviestintääsi tarvitset. Oven takaa avautuu toimistomme lisäksi laaja tuottajaverkosto koko Suomen alueella. Parasta siinä on, että suurissa tuotannoissa suunnittelet ja neuvottelet aina vain yhden tahon, meidän kanssamme.

Panostamme palveluun ja helppoon henkilökohtaiseen dialogiin asiakkaittemme kanssa. Tuotannoissamme helppous ja selkeys ovat esiasennettuina, jotta sinä voit mahdollisimman tehokkaasti keskittyä omaan ydintoimintaasi.

Markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan lisäksi meidän porukalla on hyvä ymmärrys yrittäjyydestä ja liiketoiminnan lainalaisuuksista. Vaikka emme varsinaisesti valmennustoimisto olekaan, meidän erityisosaamisemme yritys- ja markkinointistrategioista takaa, että saat meiltä sellasta palvelua ja sellaisia tuotteita, jotka sopivat tarkoitukseesi nyt ja tulevaisuudessa.

Olemme valmiit kuuntelemaan tarpeitasi. Ja vastaamaan niihin. Ja juomaan kanssasi kahvit vaikka heti! On meillä teetäkin.

(*käytänössä se ovi sijaitsee Jyväskylässä osoitteessa Kauppakatu 14. Sisäpihalla lastauslaiturilla. Siinä lukee isolla ”Rotia”. Tule jutulle! Täällä me odotetaan.)

Porukka

Kari Toivianen

syyskuu 2, 2019

Porukka

Kalle Vastamäki

syyskuu 2, 2019

Porukka

Marita Hurme

syyskuu 2, 2019

Porukka

Jani Lahtinen

syyskuu 2, 2019

Jani on renesanssi-ihminen, jolla on takanaan tuhansia kilometrejä liikkuvan kuvan parissa.

Porukka

Teppo Haapasalo

syyskuu 2, 2019

Porukka

Mika Lehtovuori

syyskuu 2, 2019

Mika on AD, jolla on kokemusta niin kansainvälisten brändien kuin pienyrittäjien kanssa toimimisesta.

COPYRIGHT @ 2020 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE