.Porukka

Rotia PRKL on simppeli kumppani markkinointiviestintäsi tarpeiden tyydyttämiseen. Sellaisia me rotialaiset olemme. Selkeitä, kuuntelevia ja osaavia. Riittävän yksinkertaisia. Kanssamme saat käyttöösi yhden oven* takaa kaiken, mitä markkinointiviestintääsi tarvitset. Oven takaa avautuu toimistomme lisäksi laaja tuottajaverkosto koko Suomen alueella. Parasta siinä on, että suurissa tuotannoissa suunnittelet ja neuvottelet aina vain yhden tahon, meidän, kanssa.

Panostamme palveluun ja helppoon henkilökohtaiseen dialogiin asiakkaittemme kanssa. Tuotannoissamme helppous ja selkeys ovat esiasennettuina, jotta sinä voit mahdollisimman tehokkaasti keskittyä omaan ydintoimintaasi.

Markkinoinnin, viestinnän ja mainonnan lisäksi meidän porukalla on hyvä ymmärrys yrittäjyydestä ja liiketoiminnan lainalaisuuksista. Vaikka emme varsinaisesti valmennustoimisto olekaan, meidän erityisosaamisemme yritys- ja markkinointistrategioista takaa, että saat meiltä sellasta palvelua ja sellaisia tuotteita, jotka sopivat tarkoitukseesi nyt ja tulevaisuudessa.

Olemme valmiit kuuntelemaan tarpeitasi. Ja vastaamaan niihin. Ja juomaan kanssasi kahvit vaikka heti! On meillä teetäkin.

(*käytänössä se ovi sijaitsee Jyväskylässä osoitteessa Keskustie 18. Ikkunassa lukee isolla PRKL. Tule jutulle!)

COPYRIGHT @ 2020 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE