Blogikirjoitus

Poikkeustila-podcast on yhteiskuntavastuumme yrittäjinä!

23 maaliskuun, 2020

Ei edes markkinavoimat kykene mullistamaan maailmaa niin paljon kuin pienen pieni virus, aiheuttaen painetta, paniikkia ja kaaosta. Me Rotian yrittäjät halumme omalla osaamispanoksellamme kantaa yhteiskunnallista vastuuta aloittamalla Poikkeustila-podcastin. Podcastin jaksot löytyvät Rotian Soundcloud-kanavalta tai Spotifysta

Podcastissa keskisuomalaiset yrittäjät, freelancerit, kulttuurivaikuttajat ja monien muiden alojen toimijat käyvät keskustelua siitä, miten selviämme pandemian aiheuttamista poikkeuksellisista olosuhteista. 

Monen toimeentulo on uhattuna, mutta poikkeustila voi tuoda mukanaan myös oppimista ja uudistumista. Kukaan meistä ei selviä yksin. Tarvitsemme asiakkaita, kumppaneita ja verkostoa – yhteisöä, jota me haluamme Poikkeustila-podcastin avulla olla mukana rakentamassa. 

Tavoitteenamme on saada aikaan rakentavaa keskustelua, johon toivomme sinunkin osallistuvan esimerkiksi Poikkeustila-podcastin Facebook-sivulla: https://www.facebook.com/poikkeustilapodcast/ 

EDIT: Poikkeustila-podcast sai yhteistyökumppaneikseen seuraavat tahot: OP Keski-Suomi, Keski-Suomen Yrittäjät, Keski-Suomen liitto, Business Jyväskylä ja Jyväskylän kaupunki.

Poikkeustila-podcastin jaksot löytyvät Rotian Soundcloud-kanavalta tai Spotifysta

Haastamme keskusteluun mukaan kaikki keskisuomalaiset markkinointiviestintäalan toimijat, kuten Media M1, Visual Friday, Aava & Bang, Medita Communication, MEOM, Fulmore, Vastavirta, Dude, Preoni, Flumenia, Flowhouse, Brande, Suomen Digimarkkinointi … Mukaan sieltä ja ideat jakoon!

Hashtageilla #poikkeustilapodcast #ideatjakoonks #rotiapodcast pysyt kärryillä.

Pysykää terveinä!

Rotia PRKLeet

Marita, Mika, Kalle, Jani, Kari ja Teppo

Lue lisää Poikkeustila-podcastin jaksoista:

  • Jakso 01: Vieraina valokuvaaja Hanna-Kaisa Hämäläinen ja yleismies Ossi Valpio. Aiheena poikkeustila ja freelancereiden sopeutuminen siihen.
  • Jakso 02: Vieraina Jelmu ry:n toiminnanjohtaja Jonna Paananen ja JYP Jyväskylä Oy:n Risto Korpela. Aiheena poikkeustilan vaikutukset yleisötapahtumiin ja yhteisöllisyyteen.
  • Jakso 03: Vieraina Keskimaan markkinointijohtaja Noora Luoma ja Valtran markkinointijohtaja Mikko Lehikoinen. Aiheena pelloilta ruokapöytiin ulottuvan ketjun sopeutuminen poikkeustilaan.
  • Jakso 04: Vieraina Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski ja Keski-Suomen kauppakamarin toimitusjohtaja Ari Hiltunen.

Teppo Haapasalo

Rotia PRKL:n innostuva ja innostava mahdollistaja (lue: myyntimies ja toimari). Asiakaslähtöinen filmin tekemisenosaaja. Kahden mahtavan mukulan iskä. Liverpool FC:n kannattaja – YNWA. Levy ja musadiggari. Kitaristi ja suunsoittaja. Karatesoinnin mustavyö.

COPYRIGHT @ 2019 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE