Blogikirjoitus

Poikkeustila-podcast on yhteiskuntavastuumme yrittäjinä!

23 maaliskuun, 2020

Ei edes markkinavoimat kykene mullistamaan maailmaa niin paljon kuin pienen pieni virus, aiheuttaen painetta, paniikkia ja kaaosta. Me Rotian yrittäjät halumme omalla osaamispanoksellamme kantaa yhteiskunnallista vastuuta aloittamalla Poikkeustila-podcastin. Podcastin jaksot löytyvät Rotian Soundcloud-kanavalta tai Spotifysta

Podcastissa keskisuomalaiset yrittäjät, freelancerit, kulttuurivaikuttajat ja monien muiden alojen toimijat käyvät keskustelua siitä, miten selviämme pandemian aiheuttamista poikkeuksellisista olosuhteista. 

Monen toimeentulo on uhattuna, mutta poikkeustila voi tuoda mukanaan myös oppimista ja uudistumista. Kukaan meistä ei selviä yksin. Tarvitsemme asiakkaita, kumppaneita ja verkostoa – yhteisöä, jota me haluamme Poikkeustila-podcastin avulla olla mukana rakentamassa. 

Tavoitteenamme on saada aikaan rakentavaa keskustelua, johon toivomme sinunkin osallistuvan esimerkiksi Poikkeustila-podcastin Facebook-sivulla: https://www.facebook.com/poikkeustilapodcast/ 

EDIT: Poikkeustila-podcast sai yhteistyökumppaneikseen seuraavat tahot: OP Keski-Suomi, Keski-Suomen Yrittäjät, Keski-Suomen liitto, Business Jyväskylä ja Jyväskylän kaupunki.

Poikkeustila-podcastin jaksot löytyvät Rotian Soundcloud-kanavalta tai Spotifysta

Haastamme keskusteluun mukaan kaikki keskisuomalaiset markkinointiviestintäalan toimijat, kuten Media M1, Visual Friday, Aava & Bang, Medita Communication, MEOM, Fulmore, Vastavirta, Dude, Preoni, Flumenia, Flowhouse, Brande, Suomen Digimarkkinointi … Mukaan sieltä ja ideat jakoon!

Hashtageilla #poikkeustilapodcast #ideatjakoonks #rotiapodcast pysyt kärryillä.

Pysykää terveinä!

Rotia PRKLeet

Marita, Mika, Kalle, Jani, Kari ja Teppo

Lue lisää Poikkeustila-podcastin jaksoista:

 • Jakso 01: Vieraina valokuvaaja Hanna-Kaisa Hämäläinen ja yleismies Ossi Valpio. Aiheena poikkeustila ja freelancereiden sopeutuminen siihen.
 • Jakso 02: Vieraina Jelmu ry:n toiminnanjohtaja Jonna Paananen ja JYP Jyväskylä Oy:n Risto Korpela. Aiheena poikkeustilan vaikutukset yleisötapahtumiin ja yhteisöllisyyteen.
 • Jakso 03: Vieraina Keskimaan markkinointijohtaja Noora Luoma ja Valtran markkinointijohtaja Mikko Lehikoinen. Aiheena pelloilta ruokapöytiin ulottuvan ketjun sopeutuminen poikkeustilaan.
 • Jakso 04: Vieraina Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Sanna-Mari Jyräkoski ja Keski-Suomen kauppakamarin toimitusjohtaja Ari Hiltunen.
 • Jakso 05: Vieraina Keski-Suomen liitosta maakuntajohtaja Pekka Hokkanen ja OP Keski-Suomen toimitusjohtaja Pasi Sorri. Aiheena pankin ja maakuntaliiton rooli poikkeustilassa.
 • Jakso 06: Vieraina elinkeinojohtaja Anne Sandelin Jyväskylän kaupungilta ja yrityskoordinaattori Mika Partanen Muuramen kunnalta. Aiheena kuntien rooli poikkeustilassa.
 • Jakso 07: Vieraina pappi Kirsi Pohjola ja nuorisonohjaaja Esa Linna. Aiheena ihmisyys poikkeustilassa.
 • Jakso 08: Vieraana Mikko Silvennoinen. Aiheena luova teollisuus poikkeustilassa.
 • Jakso 09: Vieraina sanomalehti Keskisuomalaisen varapäätoimittaja Inkeri Pasanen ja YLE Jyväskylän, Mikkelin ja Savonlinnan toimitusten päällikkö Aki Karjalainen. Aiheena neljäs valtiomahti poikkeustilassa.
 • Jakso 10: Vieraina hyvän työelämän valmentaja Minna Liminka sekä valmentaja, organisaatioiden kehittäjä ja kirjailija Sebastian Siukonen. Aiheena johtajuus poikkeustilassa.
 • Jakso 11: Vieraana Café Alvarin yrittäjä Anna Kylmälä. Aiheena kahvilan sopeutuminen poikkeustilaan.
 • Jakso 12: Vieraana Jani Jokela, operatiivinen johtaja ja omistaja, Aiwo Digital Oy. Aiheena tekoäly, laadullinen tutkimus ja startup-yritys poikkeustilassa.
 • Jakso 13: Vieraana Asistentan yrittäjä Tiina Rinne-Lampinen. Aiheena koti- ja toimistosiivousta sekä asiointiapua tarjoavan yrityksen selviäminen poikkeustilassa.
 • Jakso 14: Vieraana Jani Himanko, yrittäjä, Kapeenkoski Travel Oy. Aiheena matkailualan yrityksen selviäminen poikkeustilassa.
 • Jakso 15: Vieraana Jake-Man Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja Veli-Pekka Niemistö. Aiheena konepajan sopeutuminen poikkeustilaan.
 • Jakso 16: Vieraana Studio AK:n Aki Korpinen. Aiheena kauneudenhoitoalan yritys poikkeustilassa.
 • Jakso 17: Vieraana Megguan ja Vinkeen Reetta Ahonen. Aiheena grillauskonsepti poikkeustilassa.
 • Jakso 18: Vieraana Jenni Salminen, Nuppu Print Companyn Director of Things ja Ommel ry:n puheenjohtaja. Aiheena yrittäjyys ja tapahtumajärjestäminen poikkeustilassa.

Teppo Haapasalo

Rotia PRKL:n innostuva ja innostava mahdollistaja (lue: myyntimies ja toimari). Asiakaslähtöinen filmin tekemisenosaaja. Kahden mahtavan mukulan iskä. Liverpool FC:n kannattaja – YNWA. Levy ja musadiggari. Kitaristi ja suunsoittaja. Karatesoinnin mustavyö.

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE