Podcast

Poikkeustila-podcast, jakso 10: Johtajuus poikkeustilassa

21 huhtikuun, 2020

Minna Liminka ja Sebastian Siukonen keskustelevat: johtajuus poikkeustilassa

 

  • Vieras 01: Minna Liminka, hyvän työelämän valmentaja
  • Vieras 02: Sebastian Siukonen, valmentaja ja organisaatioiden kehittäjä
  • Jakso on kuunneltavissa SoundCloudissa ja Spotifyssa

Poikkeustila-podcastin jaksossa numero kymmenen ääneen pääsevät Minna Liminka ja Sebastian Siukonen! Näiden kahden yrityskuiskaajan kanssa keskustelemme siitä, mitä tarkoittaa johtajuus poikkeustilassa, etätyön johtaminen, johtamisen kehittäminen ja siitä, mitä ylipäänsä on johtaminen ja johtajuus!

Jakson vieraat

Sebastian on entinen 10-ottelija, joka hyödyntää urheilumenneisyytensä oppeja nykyisessä roolissaan valmentajana, työelämän ihmettelijänä ja kirjailijana.

Minna Liminka on henkilöstöjohtamisen ja viestinnän työuralta asiantuntijayrittäjäksi hypännyt hyvän työelämän valmentaja, joka tekee yhteistyötä yritysten kanssa, kuuntelee henkilöstöä ja pystyy tekemään tämän pohjalta jopa taikoja! Minna on tuttu vieras myös Rotian Kauppakatu 14 -podcastin jaksoista yksi, viisi ja yksitoista!

Jakson aihe

Niin johtajan kuin yrittäjänkin tärkein työkalu on Minnan ja Sebastianin kokemusten mukaan kohtaamiset ja erityisesti vuorovaikutus näissä erilaisissa kohtaamistilanteissa. Ainoastaan vuorovaikutus ja keskustelut synnyttävät uutta ajattelua, uudistumista ja kasvua. Vain sitoutunut (työ)yhteisö mahdollistaa organisaation menestyksen, joten sen ottaminen mukaan keskusteluun, visiointiin ja tulevaisuuden suunnitteluun on valtavan tärkeää.

Minna ja Sebastian antavat myös käytännön vinkkejä tuoreelle johtajalle, puhuvat kannustavasta työotteesta ja mittareista, kerotvat, miten poikkeustila on vaikuttanut heidän omaan arkeensa. Käy kuuntelemassa koko mielenkiintoinen keskustelu johtajuudesta SoundCloudissa tai Spotifyssa!

Osallistu keskusteluun

Hyvä lukija, olemme kaikki yhdessä poikkeustilassa ja yhdessä me siitä myös selviämme. Toivommekin, että tulet mukaan jakamaan sisältöjä, toimintatapoja ja ideoita – kaikkia niitä tarinoita, jotka auttavat meitä löytämään uusia ratkaisuja poikkeustilasta selviämiseen. Osallistu keskusteluun, kysy, kommentoi ja ehdota vieraita Poikkeustila-podcastin Facebook-sivulla, Instagramissa  tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, yhteystiedot löytyvät täältä.

Jakson linkit

Lisää Poikkeustilaa

Poikkeustila-podcastin yhteistyökumppaneita ovat OP Keski-Suomi, Keski-Suomen Yrittäjät, Keski-Suomen liitto, Business Jyväskylä ja Jyväskylän kaupunki.

Marita Hurme

Maatu on podcast-addikti, jonka ammatillinen identiteetti rakentuu palvelumuotoilu, asiakasymmärrys ja sisältömarkkinointi -kolmiyhteyden varaan. P.S. Hän on myös porilainen! #tua   

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE