Podcast

Poikkeustila-podcast, jakso 08

14 huhtikuun, 2020

Uskalla puhua ideoistasi

 

  • Vieras 01: Mikko Silvennoinen, ViacomCBS:n Pohjoismaiden kaupallinen johtaja
  • Jakso kuunneltavissa Spotifyssa ja SoundCloudissa

Podcastimme tämänkertainen vieras on Mikko Silvennoinen! (Valitettavan takkuilevan) etäyhteyden kautta tavoitimme suomalaisen tv-viihteen grand young manin siirtolapuutarhastaan Helsingistä ja keskustelimme muun muassa yrittäjyydestä, televisiosta ja Euroviisuista.

Poikkeustila-podcastin yhteistyökumppaneita ovat OP Keski-Suomi, Keski-Suomen Yrittäjät, Keski-Suomen liitto, Business Jyväskylä ja Jyväskylän kaupunki.

Sir Mikko Silvennoinen on ehtinyt tehdä hengästyttävän monipuolisen uran, joka alkoi 90-luvulla entisten nuorten hyvin muistaman musiikkiohjelma Jyrkin juontajana, koukkasi kameran taakse tuottajan tehtäviin, hairahtui ohjelmahankinnan puolelle ja saapui nykyiseen duuniin kaupalliseksi johtajaksi ViacomCBS:lle. Toki kundilla on myös pari sivuprojektia menossa, kuten työ Euroviisujen kommentaattorina. Yrittäjänäkin hän on ehtinyt toimia monessa kohtaa uraansa.

Meille kaikille freelancereille ja yrittäjille Mikolla on erityisen painavaa sanottavaa: Menestys vaatii uskallusta puhua omista ideoistaan – paljon, monille ja mahdollisimman varhaisessa vaiheessa! Ideat tarvitsevat keskustelua: vain keskustelun avulla ne kehittyvät ja jalostuvat, ja vain keskustelun kautta löytyy se idea, joka saa ihmiset innostumaan ja asioita tapahtumaan! Ja tähän vielä yksi huutomerkki!

Jaksossa pohditaan myös seuraavia aiheita: Miten luova tuho on uudistanut 2000-luvulla tv-alaa ja miten poikkeustila jatkaa sen uudistamista? Miksi ostajan toiseksi paras vastaus on ei – ja miksi sitä on usein niin vaikea antaa? Millaisia vinkkejä viihdeteollisuuden konkarilla on antaa alasta haaveilevalle aloittelijalle? Onko Suomi luovan teollisuuden säälittävä surkimus? Voittaako Lordi kevään 2020 Euroviisut?

Osallistu keskusteluun!

Hyvä lukija, olemme kaikki yhdessä poikkeustilassa ja yhdessä me siitä myös selviämme. Toivommekin, että tulet mukaan jakamaan sisältöjä, toimintatapoja ja ideoita – kaikkia niitä tarinoita, jotka auttavat meitä löytämään uusia ratkaisuja poikkeustilasta selviämiseen. Osallistu keskusteluun, kysy, kommentoi ja ehdota vieraita Poikkeustila-podcastin Facebook-sivulla, Instagramissa  tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, yhteystiedot löytyvät täältä.

Jakson linkit:

Marita Hurme

Maatu on podcast-addikti, jonka ammatillinen identiteetti rakentuu palvelumuotoilu, asiakasymmärrys ja sisältömarkkinointi -kolmiyhteyden varaan. P.S. Hän on myös porilainen! #tua   

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE