Podcast

Poikkeustila-podcast, jakso 07

8 huhtikuun, 2020

Having, loving, being

 

  • Vieras 01: Kirsi Pohjola, yhteiskuntavastuun pappi, Jyväskylän seurakunta
  • Vieras 02: Esa Linna, nuorisonohjaaja, Jyväskylän kaupunki
  • Jakso on kuunneltavissa SoundCloudissa ja Spotifyssa

Poikkeustila-podcastin yhteistyökumppanit: OP Keski-Suomi, Keski-Suomen Yrittäjät, Keski-Suomen liitto, Business Jyväskylä ja Jyväskylän kaupunki.

Poikkeustila-podcastin seitsemännessä jaksossa pappi Kirsi Pohjola ja nuorisonohjaaja Esa Linna keskustelevat ihmisyydestä, toivosta, tulevaisuudesta – ja poikkeustilan vaikutuksista niihin.

Miten poikkeustila muuttaa meitä ihmisinä, tapaamme tehdä työtä ja yhteiskuntaamme? Miten yhteiskunta ja yhteisöllisyys ovat muuttuneet 90-luvun lamasta? Mistä rakentuu hyvä elämä?

Vieraidemme taustat antavat melkoisen mielenkiintoisen pohjan yllä olevien kysymysten pohdintaan: Esa on paitsi pitkän linjan nuorisonohjaaja, myös vapaa toimittaja, freelance-päätoimittaja ja entinen punkpopyhtyeen laulaja-basisti. Kirsi puolestaan on tietenkin teologian maisteri, mutta myös Jyväskylän yliopistossa tutkijana toiminut yhteiskuntatieteiden tohtori.

Hyvä lukija, olemme kaikki yhdessä poikkeustilassa ja yhdessä me siitä myös selviämme. Toivommekin, että tulet mukaan jakamaan sisältöjä, toimintatapoja ja ideoita – kaikkia niitä tarinoita, jotka auttavat meitä löytämään uusia ratkaisuja poikkeustilasta selviämiseen. Osallistu keskusteluun, kysy, kommentoi ja ehdota vieraita Poikkeustila-podcastin Facebook-sivulla, Instagramissa  tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, yhteystiedot löytyvät täältä.

Jakson linkit:

Marita Hurme

Maatu on podcast-addikti, jonka ammatillinen identiteetti rakentuu palvelumuotoilu, asiakasymmärrys ja sisältömarkkinointi -kolmiyhteyden varaan. P.S. Hän on myös porilainen! #tua   

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE