Podcast

Poikkeustila-podcast, jakso 06

6 huhtikuun, 2020

Voimaa, sitkeyttä ja sisua

 

  • Vieras 01: Anne Sandelin, elinkeinojohtaja, Jyväskylän kaupunki
  • Vieras 02: Mika Partanen, yrityskoordinaattori, Muuramen kunta
  • Jakso kuunneltavissa SoundCloudissa ja Spotifyssa.

Poikkeustila-podcastin yhteistyökumppanit: OP Keski-Suomi, Keski-Suomen Yrittäjät, Keski-Suomen liitto, Business Jyväskylä ja Jyväskylän kaupunki.

Poikkeustila-podcastin kuudes jakso on julki! Kysymme vierailtamme Anne Sandelinilta ja Mika Partaselta, mitä poikkeustila tarkoittaa säännöllisen epäsäännöllistä yhteistyötä tekeville Jyväskylän kaupungille ja Muuramen kunnalle.

Millaista apua Jyväskylän kaupungilla ja Muuramen kunnalla on tarjota yrityksille? Miten valtion tasolta on onnistuttu kriisiviestimään aluetasolle? Saako kriisitilanne vihdoinkin Jyväskylän ja Muuramen yhdistymään? Mitä Asterixilla on asian kanssa tekemistä? Käy kuuntelemassa jakso numero 06 SoundCloudissa tai Spotifyssa, niin saat vastaukset kysymyksiin!

Hyvä lukija, olemme kaikki yhdessä poikkeustilassa ja yhdessä me siitä myös selviämme. Toivommekin, että tulet mukaan jakamaan sisältöjä, toimintatapoja ja ideoita – kaikkia niitä tarinoita, jotka auttavat meitä löytämään uusia ratkaisuja poikkeustilasta selviämiseen. Osallistu keskusteluun, kysy, kommentoi ja ehdota vieraita Poikkeustila-podcastin Facebook-sivulla, Instagramissa  tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, yhteystiedot löytyvät täältä.

Jakson linkit:

Marita Hurme

Maatu on podcast-addikti, jonka ammatillinen identiteetti rakentuu palvelumuotoilu, asiakasymmärrys ja sisältömarkkinointi -kolmiyhteyden varaan. P.S. Hän on myös porilainen! #tua   

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE