Podcast

Poikkeustila-podcast, jakso 05

3 huhtikuun, 2020

Reagointiketteryys ja rahoitus

 

  • Vieras 01: Pekka Hokkanen, maakuntajohtaja, Keski-Suomen Liitto
  • Vieras 02: Pasi Sorri, toimitusjohtaja, OP Keski-Suomi
  • Jakso kuunneltavissa SoundCloudissa ja Spotifyssa.

Poikkeustila-podcastin yhteistyökumppanit: OP Keski-Suomi, Keski-Suomen Yrittäjät, Keski-Suomen liitto, Business Jyväskylä ja Jyväskylän kaupunki.

Poikkeustila-podcastin viidennessä jaksossa keskustelemassa maakuntajohtaja Pekka Hokkanen ja OP Keski-Suomen toimitusjohtaja Pasi Sorri!

Pankin perustehtävä on edistää asiaikkaidensa ja toimintaympäristönsä taloudellista menestystä. Maakuntaliitto on viranomainen, joka edistää elinvoimaisen ja turvallisen maakunnan rakentamista.

Onko ihmisten terveyden turvaaminen ristiriidassa talouden toimintakyvyn turvaamisen kanssa? Mitä kriisiajan palveluita pankilla on tarjota asiakkailleen? Miten maakuntaliitto tukee alueen yritysten selviämistä? Mitä yritysten kannattaa tehdä toimintansa jatkuvuuden turvaamiseksi? Millaisia digiloikkia kummassakin organisaatiossa on otettu ja mitä on opittu?

Kuuntele Pekan ja Pasin keskustelu kokonaisuudessaan SoundCloudissa tai Spotifyssa!

Hyvä lukija, olemme kaikki yhdessä poikkeustilassa ja yhdessä me siitä myös selviämme. Toivommekin, että tulet mukaan jakamaan sisältöjä, toimintatapoja ja ideoita – kaikkia niitä tarinoita, jotka auttavat meitä löytämään uusia ratkaisuja poikkeustilasta selviämiseen. Osallistu keskusteluun, kysy, kommentoi ja ehdota vieraita Poikkeustila-podcastin Facebook-sivulla, Instagramissa  tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, yhteystiedot löytyvät täältä.

Jakson linkit:

Marita Hurme

Maatu on podcast-addikti, jonka ammatillinen identiteetti rakentuu palvelumuotoilu, asiakasymmärrys ja sisältömarkkinointi -kolmiyhteyden varaan. P.S. Hän on myös porilainen! #tua   

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE