Podcast

Poikkeustila-podcast, jakso 04

1 huhtikuun, 2020

Selviämme kriisistä yhdessä

 

Poikkeustila-podcastin yhteistyökumppanit: OP Keski-Suomi, Keski-Suomen Yrittäjät, Keski-Suomen liitto, Business Jyväskylä ja Jyväskylän kaupunki.

*** HUOM! Podcastin äänenlaatu on valitettavan huono, koska jouduimme nopealla aikataululla tekemään äänityksen etäyhteyden kautta, pahoittelemme! *** 

Poikkeustila-podcastin vieraina kaksi yrittäjien edunvalvonnan ja vaikuttamisen tärkeän organisaation toimitusjohtajaa eli Sanna-Mari Jyräkoski Keski-Suomen Yrittäjistä ja Ari Hiltunen Keski-Suomen kauppakamarista!

Kriisiaika, jolloin tilanteet muuttuvat äkkiä, uutta tietoa tulee jatkuvasti ja tulevaisuus tuntuu valtavan epävarmalta, on tärkeämpää kuin koskaan pystyä viestimään ja neuvomaan yrittäjiä nopeasti ja ajantasaisesti. Samaan aikaan kummassakin organisaatiossa on jouduttu pikaisesti uudistamaan omia toimintatapoja, opettelemaan uusia etätyön muotoja ja ottamaan huimia digiloikkia.

Sanna-Mari ja Ari keskustelevat omien organisaatioidensa kohtaamista poikkeustilan haasteista ja ennen kaikkea siitä, millaista tukea alueen yrityksille on tarjolla. Kuuntele jakso SoundCloudissa tai Spotifyssa!

Hyvä lukija, olemme kaikki yhdessä poikkeustilassa ja yhdessä me siitä myös selviämme. Toivommekin, että tulet mukaan jakamaan sisältöjä, toimintatapoja ja ideoita – kaikkia niitä tarinoita, jotka auttavat meitä löytämään uusia ratkaisuja poikkeustilasta selviämiseen. Osallistu keskusteluun, kysy, kommentoi ja ehdota vieraita Poikkeustila-podcastin Facebook-sivulla  tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, yhteystiedot löytyvät täältä.

Jakson linkit:

Marita Hurme

Maatu on podcast-addikti, jonka ammatillinen identiteetti rakentuu palvelumuotoilu, asiakasymmärrys ja sisältömarkkinointi -kolmiyhteyden varaan. P.S. Hän on myös porilainen! #tua   

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE