Podcast

Poikkeustila-podcast, jakso 03

30 maaliskuun, 2020

Ennenkokemattoman yhteisöllisyyden voima

 

Poikkeustila-podcastin yhteistyökumppanit: OP Keski-Suomi, Keski-Suomen Yrittäjät, Keski-Suomen liitto, Business Jyväskylä ja Jyväskylän kaupunki.

Poikkeustila-podcastin jakso numero kolme on julkaistu ja se on kuunneltavissa SoundCloudissa ja Spotifyssa!

Valtra ja Keskimaa ovat linkkejä siinä ketjussa, joka yhdistää suomalaisen maanviljelijän ruokaostoksia tekevään kuluttajaan. Mitä tarkoittaa poikkeustilan mukanaan tuoma uusi normaali näille kaikkien keskisuomalaisten tuntemille yritysjäteille? Keskustelemassa Keskimaan markkinointijohtaja Noora Luoma ja Valtran markkinointijohtaja Mikko Lehikoinen.

Kummassakin organisaatiossa joudutaan tekemään vaikeita kriisiajan päätöksiä, mutta on opittu myös tehokkaampia toimintatapoja, löydetty ennenkokematonta yhteishenkeä ja ymmärretty yhteisöllisyyden merkitys entistä syvällisemmin.

Käy kuuntelemassa, miten poikkeustila muutti parissa viikossa kaiken ja mitä siitä on tähän mennessä opittu!

Hyvä lukija, olemme kaikki yhdessä poikkeustilassa ja yhdessä me siitä myös selviämme. Toivommekin, että tulet mukaan jakamaan sisältöjä, toimintatapoja ja ideoita – kaikkia niitä tarinoita, jotka auttavat meitä löytämään uusia ratkaisuja poikkeustilasta selviämiseen. Osallistu keskusteluun, kysy, kommentoi ja ehdota vieraita Poikkeustila-podcastin Facebook-sivulla  tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, yhteystiedot löytyvät täältä.

Jakson linkit:

Marita Hurme

Maatu on podcast-addikti, jonka ammatillinen identiteetti rakentuu palvelumuotoilu, asiakasymmärrys ja sisältömarkkinointi -kolmiyhteyden varaan. P.S. Hän on myös porilainen! #tua   

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE