Podcast

Poikkeustila-podcast, jakso 02

26 maaliskuun, 2020

Solidaarisuus ja yhteisöllisyys

 

Poikkeustila-podcastin yhteistyökumppanit: OP Keski-Suomi, Keski-Suomen Yrittäjät, Keski-Suomen liitto, Business Jyväskylä ja Jyväskylän kaupunki.

Poikkeustila-podcastin tämänkertaisen jakson vieraiden edustamat organisaatiot ovat saaneet jo vuosikymmeniä jyväskyläläisillä sydämet sykkimään nopeammin, hien nousemaan otsalle, äänijänteet koetuksille – ja tietenkin kokemaan hurmoksellista yhteisöllisyyttä!

Mitä olisikaan Jyväskylä ilman Jelmua ja JYPiä?!?!

Podcastin äänitila on varattu tällä kertaa Jelmun toiminnanjohtajalle Jonna Paanaselle ja JYPin toimitusjohtajalle Risto Korpelalle.

Mitä tapahtumista eläville organisaatioille tarkoittaa ihmisiä eristäytymään pakottava poikkeustilanne? Miten tilanne eteni? Miten tilanteeseen on varauduttu? Mitä tähän mennessä on opittu? Millä tavoin suhdetta yleisöön ja sidosryhmiin pidetään poikkeustilanteessa yllä? Mitä fanit ja asiakkaat voivat tehdä? Miten tästä jatketaan?

Käy kuuntelemassa SoundCloudissa tai Spotifyssa, millaiset vastaukset Jonnalla ja Ristolla oli kysymyksiin!

Hyvä lukija, kutsumme sinut jakamaan sisältöjä, toimintatapoja ja ideoita. Kaikkia niitä tarinoita, jotka auttavat meitä löytämään uusia ratkaisuja poikkeustilasta selviämiseen. Keskusteluun voi osallistua Poikkeustila-podcastin Facebook-sivulla  tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, yhteystiedot löytyvät täältä.

Jakson linkit:

Marita Hurme

Maatu on podcast-addikti, jonka ammatillinen identiteetti rakentuu palvelumuotoilu, asiakasymmärrys ja sisältömarkkinointi -kolmiyhteyden varaan. P.S. Hän on myös porilainen! #tua   

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE