Podcast

Poikkeustila-podcast, jakso 01

25 maaliskuun, 2020

Minä kuulun meihin

 

  • Vieras 01: Hanna-Kaisa Hämäläinen, valokuvaaja, Suomen Kuvajournalistien puheenjohtaja ja monta muuta luottamustoimea
  • Vieras 02: Ossi Valpio, freelancer, yleismies
  • Jakso kuunneltavissa SoundCloudissa ja Spotifyssa

Poikkeustila-podcastin yhteistyökumppanit: OP Keski-Suomi, Keski-Suomen Yrittäjät, Keski-Suomen liitto, Business Jyväskylä ja Jyväskylän kaupunki. Lisää siitä, mikä on Poikkeustila-podcast!

Poikkeustila-podcastin ensimmäinen jakso on purkissa ja äänessä ovat Hanna-Kaisa Hämäläinen ja Ossi Valpio. Kuuntele jakso SoundCloudissa tai Spotifyssa!

Hanna-Kaisa on toiminimellä operoiva freelancer-valokuvaaja ja myös freelancereiden soihdunkantaja monien luottamustoimiensa kautta. Ossi puolestaan on selviytyjä ja valontuoja, jonka tulot kevytyrittäjänä muodostuvat useista puroista: hyvinvointivalmennuksista, musiikkijutuista ja kulttuurihommista. 

Vaikka freelancerit ovat tottuneet kestämään epävarmaa työtilannetta ja tuloja, yhdessä yössä kollektiivinen kalenterien tyhjeneminen hamaan tulevaisuuteen on jotain sellaista, mihin kukaan ei ole osannut varautua. 

Käy kuuntelemassa SoundCloudissa tai Spotifyssa, mitä Hanna-Kaisalla ja Ossilla on sanottavana freelancereiden tulevaisuudesta, turvaverkoista, uudistumisesta, oppimisesta  – ja ennen kaikkea siitä, miten selviämme muuttuneessa tilanteessa yhdessä. 

Hyvä lukija, kutsumme sinut jakamaan sisältöjä, toimintatapoja ja ideoita. Kaikkia niitä tarinoita, jotka auttavat meitä löytämään uusia ratkaisuja poikkeustilasta selviämiseen. Keskusteluun voi osallistua Poikkeustila-podcastin Facebook-sivulla  tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, yhteystiedot löytyvät täältä

Jakson linkit:

 

Marita Hurme

Maatu on podcast-addikti, jonka ammatillinen identiteetti rakentuu palvelumuotoilu, asiakasymmärrys ja sisältömarkkinointi -kolmiyhteyden varaan. P.S. Hän on myös porilainen! #tua   

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE