.Palvelua

Ensin tuli Bob Dylan. Vuonna 1979, elokuussa hän julkaisi albumin Slow train coming. Albumin avausraita oli ”Gotta Serve Somebody”. Viisi minuuttia ja kaksikymmentäkolme sekuntia sävel- ja sanataidetta siitä, kuinka ihmisen on palveltava jotain tai jotakuta. Ja 38 vuotta kyseisen levyn ilmestymisen jälkeen perustimme markkinointiviestintätoimisto Rotia PRKL Oy:n.

Perustimme Rotian palvelemaan asiakkaita kaikissa markkinoinnin ja viestinnän tarpeissa. Jos olisimme perustaneet Rotian parikymmentä vuotta aikaisemmin, olisimme ehkä kutsuneet sitä vain mainostoimistoksi. Mutta koska tuosta ajasta sekä osaamisemme että markkinointisektorin tarpeet ovat huomattavasti monipuolistuneet, kutsumme itseämme markkinointiviestintätoimistoksi. Vaikka sana on vähän pitkä, ja terminäkin hämärä, kuvaa se mielestämme hyvin palveluitamme.

Kun sinulla on tarve luoda viestejä (kuten vaikka brändi) ja välittää niitä tehokkaasti valikoiduille kohderyhmille, sisään tai ulos yrityksestäsi tai organisaatiostasi, käänny meidän puoleemme. Suunnittelemme, toteutamme ja tuotamme tehokasta viestintää, yksinkertaisesti, selkeästi ja tavoitteellisesti kaikille kohderyhmille, kaikilla alustoilla.

Palvelumme päälinjat ovat:

  1. Markkinoinnin suunnittelu (kampanjat, strategiat ja brändit)
  2. Graafinen suunnittelu (brändit, yritysilmeet ja sen sellaiset)
  3. Videotuotannot (markkinointivideot ja vaikka TV-sarjat)
  4. Äänituotannot (podcastit, äänimaisemoinnit ja radiomainokset)

Mikä tahansa tarpeesi onkin, kysy meiltä!

Ovemme takaa avautuu laaja verkosto viestinnän osaajiin kattaen koko Suomen. Ja sinun tarvitsee suunnitella ja neuvotella vain yhden toimijan kanssa. Rotian.

Alussa mainittu Bob Dylan (Robert Zimmermann) sai Nobelin kirjallisuuden palkinnon vuonna 2016. Paljoa vähempään mekään emme tähtää palvellessamme asiakkaitamme. Sinua.

Tässä linkki (Spotify) mainittuun Dylanin biisiin.

Palvelussa on jotain rotia! Ja tunteita. Ja tarinoita muistakin kuin Dylanista. Sinua varten.

 

Verkkosivut

kesäkuu 10, 2020

Toimivat kotisivut, selkeä tuotantoprosessi ja kaupan päälle kolmen kuukauden Facebook-markkinointikampanja. Teetä uudet tai uudista vanhat kotisivusi Rotialla. Saat enemmän, kuin mitä pyydät.

Podcast-tuotanto

tammikuu 15, 2020

Podcast on erinomainen sisältömarkkinoinnin työkalu ja luonnollinen somenäkyvyyttäsi. Se toimii tehokkaasti sekä ulkoisessa että sisäisessä viestinnässä. Kampanjoille podcast antaa ryhtiä ja nopeaa reagointikykyä.

Graafinen suunnittelu

lokakuu 10, 2019

Rotia PRKL on yksinkertainen, selkokielinen markkinointiviestintä- ja mainostoimisto sekä luova tuotantoyhtiö.

Videotuotanto

lokakuu 10, 2019

Elävä kuva synnyttää tunteita. Ihmiset tekevät päätöksensä tunteella. Vaikka vannovat tekevänsä ne järjellä.

Äänituotanto

lokakuu 10, 2019

Samme sinut näyttämään hyvältä, kuulostamaan hyvältä ja toimimaan hyvin.

Markkinoinnin suunnittelu

lokakuu 10, 2019

Tavoitteellinen markkinoinnin kehittäminen auttaa hyviin tuloksiin.

COPYRIGHT @ 2020 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE