.Palvelua

Kun sinulla on tarve luoda viestejä, kertoa tarinoita ja välittää niitä tehokkaasti valikoiduille kohderyhmille, sisään tai ulos yrityksestäsi tai organisaatiostasi – liikkuva kuva on siihen erinomainen työkalu. Kun olet päättänyt valita viestinnän tai markkinoinnin välineeksesi liikkuvan kuvan, niin käänny meidän puoleemme.

Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia liikkuvan kuvan tuotantoja videoista animaatioihin tarpeidesi ja budjettisi mukaan. Ideoimme, konsultoimme, kuvaamme, editoimme, animoimme – osana tiimiäsi tai avaimet käteen meningillä.

NÄITÄ ME OSATAAN NIIN PRKL:N HYVIN

Videotuotanto

Meillä rotialaisilla on kokemusta erilaisten videotuotantojen toteuttamisesta, niin yrityksille, kuin yhteisöille – vuosikymmenten kokemuksella. Olemme tuottaneet videotuotantoja laidasta laitaan perinteisistä yritysvideoista aina valtakunnallisiin televisiosarjoihin saakka. Toimimme keskeisellä sijainnilla Jyväskylässä, mutta palvelumme kattaa koko maan!

Pitkään kokemukseen pohjautuen, Rotian videotuotannon palvelut pitävät sisällään kaiken tarvittavan onnistuneen videotuotannon varmistamiseksi – Sinun tarpeittesi ja budjettisi mukaan. Oli kyseessä yritysvideo, mainosvideo, rekryvideo, tuotevideo, opetusvideo, selitysvideo tai mikä hyvänsä video, niin meiltä sen toteutus kyllä onnistuu.

Lue lisää

Verkkosivut

Käytämme viimeisimpiä teknologioita ja suunnittelutrendejä luodaksemme räätälöidyn, helppokäyttöisen ja hakukoneoptimoidun sivuston, joka kutsuu toimintaan ja muuntaa vierailijat asiakkaiksi. Älä jää jälkeen digitaalisessa kilpailussa – ota askel kohti menestystä ja varmista, että yrityksesi näkyy ja erottuu verkossa.

Käyntikorttiverkkosivu, verkkokauppa, verkkosivusto verkkokaupalla, liidejä generoiva sisältöaarrearkku, portfoliosivusto… Kun tarvitset uudet verkkosivut tai haluat uudistaa olemassa olevat, ota yhteyttä, niin mietitään liiketoimintasi tarpeita parhaiten palveleva ratkaisu!

Lue lisää

Tuottajaluotsi

Vuosien varrella videotuottajan ja tuotantoyhtiön roolissa meille on tullut vastaan monenlaisia kysymyksiä liittyen videotuotantojen tilaamiseen ja ostamiseen liittyvissä vaiheissa. Ehdottomasti yleisin kysymys on Mitä videotuotanto maksaa? Kysymys on vaikea monessa mielessä, koska yksiselitteistä hintaa ei ole – no tähän me ollaan koitettu vastata tuolla ”Arjen Juhlaa” -konseptilla. Tuotantojen ostamisen helpottamiseksi, tilaajan ymmärtämyksen parantamiseksi taikka sisällön suunnittelun ja tuotannon pyörittämiseen ollaan muotoiltu Tuottajaluotsi-palvelu.

Lue lisää

***

Mikä tahansa tarpeesi onkin, kysy meiltä!

Ovemme takaa avautuu laaja verkosto viestinnän osaajiin kattaen koko Suomen. Ja sinun tarvitsee suunnitella ja neuvotella vain yhden toimijan kanssa. Rotian.

Palveluihimme voit tutustua tarkemmin noista linkeistä klikkaamalla ja työnäytteitämme löydät täältä.

Rotia PRKL

Olemme olleet vuosien varrella toteuttamassa lukemattoman määrän hyvin erilaisia videotuotantoja eri tarkoituksiin.

Videotuotanto, Mainos- ja Brändivideot

Me Rotialaiset toteutamme erilaiset videot ja videotuotannot yrityksille ja yhteisöille vuosikymmenten kokemuksella. Kysy rohkeasti lisää! Näitä me osataan niin PRKL:n hyvin!

Verkkosivut yrityksille ja yhteisöille

Toimivat kotisivut, selkeä tuotantoprosessi. Teetä uudet tai uudista vanhat kotisivusi Rotialla. Saat enemmän, mitä pyydät.

Tuottajaluotsi

Tuottajaluotsi auttaa sinua kartoittamaan tarpeesi, jonka perusteella katsotaan mitä tarvitset.

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE