.Palvelua

Kun sinulla on tarve luoda viestejä, kertoa tarinoita ja välittää niitä tehokkaasti valikoiduille kohderyhmille, sisään tai ulos yrityksestäsi tai organisaatiostasi – liikkuva kuva on siihen erinomainen työkalu. Kun olet päättänyt valita viestinnän tai markkinoinnin välineeksesi liikkuvan kuvan, niin käänny meidän puoleemme. Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia liikkuvan kuvan tuotantoja videoista animaatioihin tarpeidesi ja budjettisi mukaan. Ideoimme, konsultoimme, kuvaamme, editoimme, animoimme – osana tiimiäsi tai avaimet käteen meningillä.

NÄITÄ ME OSATAAN NIIN PRKL:N HYVIN

Videotuotanto
Rotia PRKL:n ydinporukka on tehnyt yhdessä töitä vuodesta 2005 alkaen. Kaikenlaisia videtuotantoja on tehty jo manamajoille asettautuneen tuotantoyhtiön Cutline nimissä, älyttömistä omista projekteista aina valtakunnallisiin televisiosarjoihin. Esimerkkinä vaikkapa tämä MTV3 MAX -kanavalle tuotettu Perhosta, joka on tuhti 40-jakson sukellus perhonsidonnan hienouksiin.

Meidän älyttömän kovaa videotuotannon ydintä ovat erilaiset ja vaativat opetussisällöt, kuten Jyväskylän yliopiston LukiLoki-hanke ja Jyväskylän avoimen yliopiston Education in Finland-projekti, tarinat – etenkin yritysten tarinat ja taustat sekä meidän uuden konseptimme ”Arjen Juhlaa” mukaiset ”dokumentaariset” ja joustavat tuotannot.

Podcast
Niin ja koska kuvaan yhdistyy ääni on sekin lähellä sydäntämme. Suunnittelu ja toteutus vaikka podcastina on meille tuttua hommaa. Monissa yhteyksissä videotuotannon yhteydessä, osana tai siitä irroitettuna onkin hyvä tuottaa ”pelkää ääntä” kohderyhmäsi tarpeisiin. Podcast-oppaamme väijyy täällä https://www.rotia.fi/rotia-podcast/

Tuottajaluotsi
Vuosien varrella videotuottajan ja tuotantoyhtiön roolissa meille on tullut vastaan monenlaisia kysymyksiä liittyen videotuotantojen tilaamiseen ja ostamiseen liittyvissä vaiheissa. Ehdottomasti yleisin kysymys on Mitä videotuotanto maksaa? Kysymys on vaikea monessa mielessä, koska yksiselitteistä hintaa ei ole – no tähän me ollaan koitettu vastata tuolla ”Arjen Juhlaa” -konseptilla. Tuotantojen ostamisen helpottamiseksi, tilaajan ymmärtämyksen parantamiseksi taikka sisällön suunnittelun ja tuotannon pyörittämiseen ollaan muotoiltu Tuottajaluotsi-palvelu.

Graafinen suunnittelu
Niin eipä unohdeta tätäkään – ihan vaan taustojemme takia.

***

Mikä tahansa tarpeesi onkin, kysy meiltä!

Ovemme takaa avautuu laaja verkosto viestinnän osaajiin kattaen koko Suomen. Ja sinun tarvitsee suunnitella ja neuvotella vain yhden toimijan kanssa. Rotian.

Palveluihimme voit tutustua tarkemmin noista linkeistä klikkaamalla ja työnäytteitämme löydät täältä.

Rotia PRKL

Tuottajaluotsi

Tuottajaluotsi auttaa sinua kartoittamaan tarpeesi, jonka perusteella katsotaan mitä tarvitset.

Podcast-tuotanto

Sopisiko podcast osaksi yrityksesi sisältömarkkinointia tai vaikka sisäisen viestintäsi kanavaksi? Mikä tarpeesi onkaan, Rotia saa brändisi kuulostamaan hyvältä!

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelumme käsittää kaiken logosuunnittelusta täysveriseen graafiseen ohjeistukseen ja brändikäsikirjaan saakka.

Videotuotanto

Elävä kuva synnyttää tunteita. Ihmiset tekevät päätöksensä tunteella. Vaikka vannovat tekevänsä ne järjellä. Ja "järkipuhe" on paskaa.

COPYRIGHT @ 2023 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE