Videotuotanto

Liikkuvan kuvan merkittävin asia on tunne. ”Elokuva on maailman vahvin tunteiden (ja viestin) liikuttaja, koska se sisältää kuvan ja äänen”, sanoi Hitchcock, Fellini tai joku muu, mutta totta virkkoi. Kun kuvaan ja äänen liitetään tarina, vaikutus on moninkertainen – niin me uskomme. Toivottavasti Sinäkin. Jotta nyt edes jotain osuisi kohdilleen tuosta edellisestä väitteestä liittyen tunteeseen, niin tässä meidän mielestä on yhdenlainen osoitus kuinka tärkeää tietynlaisen tunteen saamiseksi on musiikilla ja kuvallisella kerronnalla erilaisissa videotuotannoissa – vaikka tässä Helsinki Shipyard animaatiossa.

Elämme erityisen visuaalisessa maailmassa. Ihmiset ovat vuosituhansia myöskin rakastaneet tarinoita. Tarinoista on tehty kirjoja ja myöhemmin elokuvia. Ensin tarinoita ovat kuvittaneet elokuvaajat, nyt niitä pystyy tuottamaan lähes kuka tahansa.

Me rotialaiset haluamme auttaa Sinua tuottamaan vaikuttavaa sisältöä liikkuvan kuvan keinoin. Oli tarpeesi oppia tallentamaan puhelimellasi tarpeidesi mukaista sisältöä – me autamme. Me autamme myös silloin jos tarvitset videotuotantoa varten sisällön suunnitteluun apua tai tuottaja osaamista ja resurssia, tällöin Tuottajaluotsi-palvelumme on käytössäsi. Tai jos tarvitset kokonaisen tuotannon käsikirjoituksesta valmiiseen filmiin – me autamme.

Anna liikkuvan kuvan viedä! Ja anna tunteelle valta! Elävä kuva synnyttää tehokkaasti tunnetta ja mielikuvia – ja sekä tunne että mielikuvat vaikuttavat käyttäytymiseen. Myös ostokäyttäytymiseen.

Me Rotialla haluamme tutkia maailmaa ja saada aikaan jotain ihmeellistä, taianomaista. Vaikka vain pientäkin. Asiakkaidemme tarpeen mukaan. Tämä filmi on osoitus kuvan, musiikin ja tarinan voimasta. Filmi on meidän tekemä jo vuosien takaa (kauan ennen Rotia PRKL syntymää). Halusimme tehdä filmin joka koskettaa ja tässä onnistuimme. On ollut ilo seurata, että asiakas edelleen käyttää tätä, vaikka filmi ei enää vastaa mitenkään nykyajan teknisiä vaatimuksia. On herkistävää olla ollut paikalla, kun ihminen joka näkee tämän filmin ensimäistä kertaa alkaa kyynelehtiä ilosta – tunteesta. Kyseessä on ”vain” koirien vaate-esittelyfilmi. Olkaa hyvä Hurtta Collection presents https://youtu.be/NwHBsGeMi84

Jos meni tunteisiin – ota yhteyttä.

Siitä kaikki alkaa.

 

COPYRIGHT @ 2023 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE