Videotuotanto

Salon Indien du Grand Café, Pariisi. Joulukuun 28. päivä vuonna 1895. 33 ihmistä on kokoontunut tilaan, jonka yksi seinä on kenties maalattu valkoiseksi. Valot sammuvat. Ihmiset havahtuvat siihen, että maalattu seinä ei olekaan seinä, vaan aukko seinässä. Aukosta he näkevät ihmisiä kävelemässä kadulla, poistumassa laivasta, sepän apupoikineen työssään. He näkevät hattupäisiä miehiä hassuttelemassa hevosen keralla. Naisia poistumassa kauppahallista, meren ja vauvan aamiaisella. Mutta yht äkkiä he tajuavat seisovansa keskellä rautatietä. Ja vielä pahempaa; kiskoja pitkin on tulossa juna heidän päälleen. Eikä pienessä tilassa ole pakopaikkaa. Syntyy pakokauhu. Syntyy tunne.

Paljoa ei vuodesta 1895 ole muuttunut. Liikkuvaan kuvaan tuli ensin tarina, siiten ääni. Lopulta tuli väri. Sitten kuva siirtyi jokaisen taskuun juuri siellä, missä hän sattuu olemaan. Mutta se tunne! Elävä kuva synnyttää tehokkaasti tunnetta ja mielikuvia. Ja tunne ja mielikuvat vaikuttavat käyttäytymiseen. Myös ostokäyttäytymiseen.

Eikä me Rotialla olla itse asiassa sen kummempia kuin Lumèren veljekset olivat tuolloin. Tavoite on sama. Tutkia maailmaa ja saada aikaan jotain ihmeellistä, taianomaista. Vaikka vain pientäkin. Asiakkaidemme tarpeen mukaan.

Toteutamme kaiken kokoisia videotuotantoja. Yksittäisistä digimarkkinointivideoista TV-mainoksiin, vlogeista TV:n sarjatuotantoihin ja kuvallisiin podcastkausiin. Tunteella ja tunteisiin.

Liikkuva kuva on yhä kunkku. Anna meidän tehdä sinulle tarjous, josta et voi kieltäytyä. Ehkä näitkin edelliseen lauseeseen liittyvän kuvan.

Ota yhteyttä.

Siitä kaikki alkaa.

Tässä linkki alussa mainittuun Lumièren veljesten rainaan.

COPYRIGHT @ 2020 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE