Videotuotanto, Mainos- ja Brändivideot

Tuotantoyhtiö Rotia PRKL – Jyväskylä

Videotuotannon asiantuntijoina tarjoamme räätälöityjä videoratkaisuja yrityksille ja yhteisöille. Toimimme Jyväskylästä käsin koko Suomen alueella. Tutustu kattaviin videotuotannon palveluihimme! Kun tarvitset osaamista – ja kokemusta videotuotannon toteuttamiseksi, Rotia PRKL on kumppanisi tässä asiassa.

Videot ovat olleet jo vuosia kasvava trendi ja kasvu ei lopu. Erilaisten sosiaalisen median alustojen mukana videoiden muoto ja käyttötarkoitus on muuttunut paljon ja tämä muutos on jatkuvaa. Tämä on asettanut meille videotuotannon ammattilaisille myös omia haasteita – tai vähintään pakottanut ja haastanut tarkastelemaan omaa suhtautumistamme rakkaiden videoiden tuotantoon.

Vaikka muutos on jatkuvaa, niin yhtä asiaa se ei poista – sisällön merkitystä. Tämä on jatkuvasti kasvavan massan vuoksi erityisen merkittävää ottaa huomioon, kun lähdet toteuttamaan omaa videotasi. Sen takia sisällön suunnittelu ja tuottaminen on seikka missä meitä ammattilaisia kannattaa hyödyntää. Onnistunut videotuotanto ei nimittäin ole aina ihan helppo juttu.

Kuten jo todettua, niin elämme kaikkineen visuaalisessa maailmassa, jossa videoiden moninaiset käyttötarpeet ja sisällöt eivät tule ainakaan vähenemään. Monimuotoisuus tarkoittaa, että kaikenlaisia videoita on ja tulee olemaan – ja kaikelle on paikkansa – niin kotikutoisille kännykällä kuvatuille, kuin yhtälailla tarkasti suunnitelluille ja ammattilaisten toteuttamille videoille sekä filmeille. Ammattitaitoisesti toteutettujen videoiden merkitys korostuu entisestään jatkuvasti kasvavan sisällön joukossa. Ja inhimillistä otetta tarvitaan yhä enemmän tekoälyn tuottaessa visuaalista sisältöä.

Videoiden suunnittelu, käsikirjoitus, kuvaus ja editointi – Kaikki samalla kertaa

Pitkään kokemukseen pohjautuen, Rotian videotuotannon palvelut pitävät sisällään kaiken tarvittavan onnistuneen videotuotannon varmistamiseksi – Sinun tarpeittesi ja budjettisi mukaan. Oli kyseessä yritysvideo, mainosvideo, rekryvideo, tuotevideo, opetusvideo, selitysvideo tai mikä hyvänsä video, niin meiltä sen toteutus kyllä onnistuu.

Meillä rotialaisilla on kokemusta erilaisten videotuotantojen toteuttamisesta, niin yrityksille, kuin yhteisöille – vuosikymmenten kokemuksella. Olemme tuottaneet videotuotantoja laidasta laitaan perinteisistä yritysvideoista aina valtakunnallisiin televisiosarjoihin saakka. Toimimme keskeisellä sijainnilla Jyväskylässä, mutta palvelumme kattaa koko maan!

Videotuotannot ovat olleet intohimomme jo vuosia ja meillä on aito halu suunnitella, toteuttaa ja auttaa Sinua moninaisissa videotuotannon vaiheissa. On tarpeesi pieni tai suuri, me autamme ja toteutamme.

Ota vain rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa juuri sinua!

Mitä on videotuotanto? Lyhyesti

Yrityksille ja yhteisöille videotuotanto tuottaa sisältöä myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun tarpeisiin erityyppisten videoiden muodossa. Koska toteutustavoissa on paljon eroja, niin erityisen tärkeää onkin tuotantojen suunnitelmallisuus ja kyky ymmärtää kohderyhmänä olevia yleisöjä.

Rotian videotuotannon asiakkaita ovat yritykset, mutta olemme tehneet tpaljon tuotantoja erilaisten yhteisöjen, järjestöjen ja oppilaitosten tarpeisiin. Näiden lisäksi olemme tuottaneet valtakunnallisia televisiosarjoja MTV3:n eri kanaville. Videotuotannot vaihtelevat paljon tarpeen mukaan, kun kyseessä on vaikkapa mainosvideo, tuotevideo, rekrytointivideo tai kenties opetussisältö opetusvideo.

Videotuotannon ominaispiirteitä onkin sen erittäin monipuoliset sovelluskohteet, sekä toteutustavat. Lopputuloksena valmistuvia videoita voidaan esittää esimerkiksi verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa, yrityksen sisäisessä viestinnässä, mainostauluissa sekä tarpeen mukaan perinteisesti vaikka televisiossa.

Mikäli tarvitset osaamista – ja kokemusta laadukkaan videotuotannon toteuttamiseksi, me olemme kumppanisi tässä asiassa.
Oli kyseessä yritysvideo, mainosvideo, rekryvideo, tuotevideo, opetusvideo, selitysvideo tai mikä hyvänsä video, niin meiltä sen toteutus kyllä onnistuu

Esimerkkitöitä videotuotannoista

Olemme olleet vuosien varrella toteuttamassa lukemattoman määrän hyvin erilaisia videotuotantoja eri tarkoituksiin. Tässä näet muutamia esimerkkejä erilaisista videotuotannoista, jotka ovat puhtaasti omaa tuotantomme.

OP Keski-Suomi, asiakaskokemus ja yhteistyö Rotian kanssa

Millaista työskentely meidän kanssamme on ollut? Tähän vastaa 120-vuotista taivaltaan, vuonna 2023 juhlineen Keski-Suomen Osuuspankin viestintäpäällikkö Pia Saikkonen.

HoksHarkka-kampanjafilmi

Jyväskylän Ammattikorkeakoulun / JAMK hallinnoima HoksHarkka-hanke paneutui sosiaali- ja terveydenhuollonopintojen harjoitteluissa esille tulleisiin haasteisiin ja ongelmiin.

Keski-Suomen Yrittäjät, maakunnallinen yrittäjäpalkintofilmi 2022, Elonen Oy

Leipomo Elonen voitti vuoden 2022 Keski-Suomen Yrittäjien maakunnallisen yrittäjäpalkinnon. Näitä videoita on tehty vuodesta 2005 lähtien.

Videotuotantoyhtiö Rotia – Miksi me?

Elämme erityisen visuaalisessa maailmassa. Ihmiset ovat vuosituhansia myöskin rakastaneet tarinoita. Tarinoista on tehty kirjoja ja myöhemmin elokuvia. Ensin tarinoita ovat kuvittaneet elokuvaajat, nyt niitä pystyy tuottamaan lähes kuka tahansa. Me Rotialaiset haluamme auttaa sinua tuottamaan vaikuttavaa sisältöä liikkuvan kuvan keinoin.

Oli tarpeesi oppia tallentamaan puhelimellasi tarpeidesi mukaista sisältöä, tai jos tarvitset videotuotantoa varten sisällön suunnitteluun apua. Ehkä tarvitset tuottaja osaamista ja resurssia? Vai onko, että tarvitset kokonaisen tuotannon käsikirjoituksesta valmiiseen filmiin? Me autamme. Anna liikkuvan kuvan viedä! Ja anna tunteelle valta! Elävä kuva synnyttää tehokkaasti tunnetta ja mielikuvia – ja sekä tunne että mielikuvat vaikuttavat meidän käyttäytymiseemme.

Haluamme tutkia maailmaa ja saada aikaan jotain ihmeellistä, taianomaista. Vaikka vain pientäkin. Asiakkaidemme tarpeen mukaan. Jos meni tunteisiin – ota yhteyttä, siitä kaikki alkaa!

Tunne ja tarina liikkuvan kuvan ytimessä

Liikkuvan kuvan merkittävin asia on tunne. ”Elokuva on maailman vahvin tunteiden (ja viestin) liikuttaja, koska se sisältää kuvan ja äänen”, sanoi Hitchcock, Fellini tai joku muu, mutta totta virkkoi. Kun kuvaan ja ääneen liitetään tarina, vaikutus on moninkertainen – niin me uskomme. Toivottavasti Sinäkin!

Me rotialaiset haluamme auttaa Sinua tuottamaan vaikuttavaa sisältöä liikkuvan kuvan keinoin. Oli tarpeesi oppia tallentamaan puhelimellasi tarpeidesi mukaista sisältöä – me autamme. Me autamme myös silloin jos tarvitset videotuotantoa varten sisällön suunnitteluun apua tai tuottaja osaamista ja resurssia, tällöin Tuottajaluotsi-palvelumme on käytössäsi. Tai jos tarvitset kokonaisen tuotannon käsikirjoituksesta valmiiseen videoon – me autamme.

Tähän liittyen onkin hyvä laittaa oheen yksi ikivanha tekemämme filmi (video), jota on katsottu yli satatuhatta kertaa. Filmi on osoitus kuvan, musiikin ja tarinan voimasta. Se on myös osoitus hyvästä ja sinnikkästä sisältömarkkinoinnista. Filmi on siis meidän ydinporukkamme tekemä jo vuosien takaa. Asiakas halusi filmin joka koskettaa ja tässä onnistuimme. On ollut ilo seurata, että asiakas edelleen käyttää tätä, vaikka filmi ei enää edes vastaa mitenkään nykyajan teknisiä vaatimuksia. On myös ollut herkistävää olla paikalla, kun ihminen joka näkee tämän filmin ensimmäistä kertaa alkaa kyynelehtiä ilosta – tunteesta. Kyseessä on kuitenkin ”vain” koirien vaatteiden esittelyfilmi. Olkaa hyvä Hurtta Collection presents.

Jos meni tunteisiin – tutustu palveluihimme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Kysy lisää videotuotannosta

Olipa mielessäsi sitten yritysvideo, mainos tai muu visuaalinen projekti, meillä on tarvittava ammattitaito ja intohimo auttaa unelmasi toteutumisessa. Tarjoamme jokaiselle uudelle asiakkaalle maksuttoman alkukartoituksen, jossa voimme yhdessä suunnitella juuri sinulle sopivan videotuotantoprosessin perustan kuntoon. Alkukartoitus tai alustavat keskustelut eivät myöskään sido sinua mihinkään!

Ota rohkeasti yhteyttä – kysyminen ei maksa mitään!

Toimimme keskeisellä sijainnilla Jyväskylässä, mutta toteutamme videotuotantoja ympäri Suomea! Sijaintisi ei siis ole meille este, sillä rakastamme käydä kuvaamassa erilaisissa paikoissa, satoi tai paistoi! Älä siis epäröi ottaa yhteyttä! Voit olla meihin yhteydessä oheisen lomakkeen välityksellä, sähköpostilla osoitteeseen tai soittamalla numeroon 050 496 1224 (Teppo)

Jos meni tunteisiin – ota yhteyttä.

Siitä se kaikki alkaa…

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE