Verkkosivut

Näin teet verkkosivut Rotian kanssa

 

Käyntikorttiverkkosivu, verkkokauppa, verkkosivusto verkkokaupalla, liidejä generoiva sisältöaarrearkku, portfoliosivusto… Kun tarvitset uudet verkkosivut tai haluat uudistaa olemassa olevat, ota yhteyttä, niin mietitään liiketoimintasi tarpeita parhaiten palveleva ratkaisu!

Uudistimme Viherlandian verkkosivut koronavuonna 2020.  Käy kurkkaamassa, miltä paljon positiivista palautetta saanut sivusto näyttää (varoitus: saattaa aiheuttaa kasvimaniaa ja herättää ostohaluja)! Näin yhteistyötämme kommentoi tilaajapuoli eli Viherlandian toimitusjohtaja Erja Pirnes:

”Yhteistyö toimi tosi hyvin ja tekeminen oli mutkatonta. Toiveet ja hullutkin vaatimukset – kaikki ratkaistiin! Asiakkailtamme tullut palaute on ollut positiivista, ja uudistettua sivustoa on nopeampi ja helpompi päivittääkin.” – Erja Pirnes, toimitusjohtaja, Viherlandia Oy

 

Rotian verkkosivutuotannon kolmivaiheinen prosessimalli etenee näin:

1. Suunnitteluvaihe

Kotisivujen suunnittelu alkaa aina Prässi-työpajalla, jossa käymme yhdessä läpi sivustoosi kohdistuvat toiveesi sekä yrityksesi ja asiakkaittesi oletetut tarpeet.  Selvitetään siis, miltä toimivat sivut sinun tapauksessasi voisivat näyttää ja tuntua.

Mitä enemmän olet miettinyt tarpeitasi etukäteen sitä jouhevampi prosessista tulee. Referenssisivujen etsiminen etukäteen netistä on hyvä idea.

Hyvin suunniteltu on lähes puoliksi tehty, mutta suunnittelemattoman toteuttaminen on aina hankalaa ja kallista.

Prässin jälkeen saat suunnitelman sivuston rakenteesta ja toiminnoista sekä tarkennetun, budjettiisi sovitetun tarjouksen. Tämän jälkeen olemme valmiit siirtymään seuraavaan vaiheeseen.

2. Toteutusvaihe

Tekstisisällöt: Tässä vaiheessa suunnitellaan myös mahdolliset lomakkeet, automaattivastaukset ja muu toiminnallinen tekstisisältö.

Visuaalisen suunnittelu: Sivuston ulkoasu ja toiminnalliset elementit saavat nyt graafisen muodon. Näet nyt miltä kotisivusi tulevat näyttämään. Kuvat, värit, symbolit ja typografia asettuvat paikoilleen yritysilmeesi mukaisesti.

Koodaus ja viimeistely: Luodaan verkkosivusto kaikkine toimintoineen sekä testataan ja viimeistellään ne, jotta uudet kotisivusi ovat tietoturvalliset ja GDPR-vaatimusten mukaiset.

Saat nähtäväksi ja kommentoitavaksi sivuston täysin toimivan demoversion. Mahdollisten muutosten ja hyväksynnän jälkeen se siirretään haluamaasi verkko-osoitteeseen.

3. Käyttöönottovaihe

Käyttökoulutus: Jos olet ostanut sivuillesi käyttökoulutuksen, saat perehdytyksen sivujesi hyödyntämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Palaute ja purku: Pari kuukautta sen jälkeen, kun olet saanut sivut hallintaasi, palaamme vielä asiaan. Kysymme miten asiat kanssamme mielestäsi sujuivat. Otamme palautteen vastaan ja vastaamme käytön aikana mahdollisesti heränneisiin kysymyksiin.

***

Lue blogikirjoituksemme: Millaiset ovat myyvät kotisivut?

 

OTA YHTEYTTÄ!

COPYRIGHT @ 2020 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE