Verkkosivut yrityksille ja yhteisöille

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus – Rotia PRKL

Meidän avullamme saat verkkosivut, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös toimivat tehokkaana työkaluna tavoitteidesi saavuttamiseksi – olipa kyse sitten bränditietoisuuden kasvattamisesta, verkkomyynnin lisäämisestä tai asiakaskunnan laajentamisesta.

Käytämme viimeisimpiä teknologioita ja suunnittelutrendejä luodaksemme räätälöidyn, helppokäyttöisen ja hakukoneoptimoidun sivuston, joka kutsuu toimintaan ja muuntaa vierailijat asiakkaiksi. Älä jää jälkeen digitaalisessa kilpailussa – ota askel kohti menestystä ja varmista, että yrityksesi näkyy ja erottuu verkossa.

Käyntikorttiverkkosivu, verkkokauppa, verkkosivusto verkkokaupalla, liidejä generoiva sisältöaarrearkku, portfoliosivusto… Kun tarvitset uudet verkkosivut tai haluat uudistaa olemassa olevat, ota yhteyttä, niin mietitään liiketoimintasi tarpeita parhaiten palveleva ratkaisu!

Näin teet verkkosivut Rotian kanssa

Verkkosivujen tuotantoprosessimme on suunniteltu olemaan mahdollisimman läpinäkyvä ja tehokas, varmistaen, että lopputulos täyttää sekä sinun että asiakkaidesi tarpeet. Rotian kanssa verkkosivutuotannon kolmivaiheinen prosessimalli etenee näin:

1. Suunnitteluvaihe

Kotisivujen suunnittelu alkaa aina Prässi-työpajalla, jossa käymme yhdessä läpi sivustoosi kohdistuvat toiveesi sekä yrityksesi ja asiakkaittesi oletetut tarpeet.  Selvitetään siis, miltä toimivat sivut sinun tapauksessasi voisivat näyttää ja tuntua.

Mitä enemmän olet miettinyt tarpeitasi etukäteen sitä jouhevampi prosessista tulee. Referenssisivujen etsiminen etukäteen netistä on hyvä idea.

Hyvin suunniteltu on lähes puoliksi tehty, mutta suunnittelemattoman toteuttaminen on aina hankalaa ja kallista.

Prässin jälkeen saat suunnitelman sivuston rakenteesta ja toiminnoista sekä tarkennetun, budjettiisi sovitetun tarjouksen. Tämän jälkeen olemme valmiit siirtymään seuraavaan vaiheeseen.

2. Toteutusvaihe

Tekstisisällöt: Tässä vaiheessa suunnitellaan myös mahdolliset lomakkeet, automaattivastaukset ja muu toiminnallinen tekstisisältö.

Visuaalisen suunnittelu: Sivuston ulkoasu ja toiminnalliset elementit saavat nyt graafisen muodon. Näet nyt miltä kotisivusi tulevat näyttämään. Kuvat, värit, symbolit ja typografia asettuvat paikoilleen yritysilmeesi mukaisesti.

Koodaus ja viimeistely: Luodaan verkkosivusto kaikkine toimintoineen sekä testataan ja viimeistellään ne, jotta uudet kotisivusi ovat tietoturvalliset ja GDPR-vaatimusten mukaiset.

Saat nähtäväksi ja kommentoitavaksi sivuston täysin toimivan demoversion. Mahdollisten muutosten ja hyväksynnän jälkeen se siirretään haluamaasi verkko-osoitteeseen.

3. Käyttöönottovaihe

Käyttökoulutus: Jos olet ostanut sivuillesi käyttökoulutuksen, saat perehdytyksen sivujesi hyödyntämiseksi ja ylläpitämiseksi.

Palaute ja purku: Pari kuukautta sen jälkeen, kun olet saanut sivut hallintaasi, palaamme vielä asiaan. Kysymme miten asiat kanssamme mielestäsi sujuivat. Otamme palautteen vastaan ja vastaamme käytön aikana mahdollisesti heränneisiin kysymyksiin.

***

Referenssit

Viherlandian verkkosivujen uudistus

Olemme toteuttaneet useita erilaisia verkkosivuprojekteja. Yksi mainittava voisi olla vaikkapa Viherlandian sivuston perusteellinen uudistus. Käy kurkkaamassa, miltä paljon positiivista palautetta saanut sivusto näyttää (varoitus: saattaa aiheuttaa kasvimaniaa ja herättää ostohaluja)!

Näin yhteistyötämme kommentoi tilaajapuoli eli Viherlandian toimitusjohtaja Erja Pirnes:

”Yhteistyö toimi tosi hyvin ja tekeminen oli mutkatonta. Toiveet ja hullutkin vaatimukset – kaikki ratkaistiin! Asiakkailtamme tullut palaute on ollut positiivista, ja uudistettua sivustoa on nopeampi ja helpompi päivittääkin.” – Erja Pirnes, toimitusjohtaja, Viherlandia Oy

Me hyödynsimme suunnittelussa palvelumuotoilun metodeja ja sivujen suunnittelun alla kysyttiin Viherlandian asiakkaiden toiveita sekä tarpeita sivujen uudistukseen liittyen. Tämä on huomioitu mahdollisimman hyvin ja palautteen mukaan olemme onnistuneet.

Kysy lisää verkkosivujen toteutuksesta!

Tarvitseeko edustamasi yritys tai yhteisö ammattitaitoisesti toteutetut verkkosivut? Jos Sinulla on mielessäsi visio jonka haluaisit toteuttaa, niin ota vain rohkeasti yhteyttä – jutellaan lisää! Kerromme Sinulle mielellämme lisää palveluistamme. Alustavat keskustelut eivät sido Sinua mihinkään.

Toimimme keskeisellä sijainnilla Jyväskylässä, mutta meillä on asiakkuuksia ympäri Suomea! Älä siis epäröi ottaa yhteyttä! Voit olla meihin yhteydessä oheisen lomakkeen välityksellä, sähköpostilla osoitteeseen tai soittamalla numeroon 050 496 224 (Teppo)

Ota rohkeasti yhteyttä – kysyminen ei maksa mitään!

Jos meni tunteisiin – ota yhteyttä.

Siitä se kaikki alkaa…

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE