Tuottajaluotsi

Yksi asia on ja pysyy – asiakkaan ensimmäinen kysymys: ”Mitä tuommoinen videon tekeminen maksaa?”. Hinta kiinnostaa, vaikka ei ihan tiedetä mitä oikeastaan ollaan tekemässä. Sitten kun kustannus on tiedossa, niin saatua hintaa aika usein ”kauhistellaan”, vaikka ei tiedetä mistä hinta muodostuu. Tämä on täysin ymmärrettävää.

Toinen seikka on paketoidut videotuotannot. Me ollaan oltu joskus todella nihkeitä, kun asiakkaat ovat kysyneet paketoituja ratkaisuja ja vastaus oli usein ”ei voi paketoida”. No se ei kyllä ole totuus ja sen syystä käsi ilmaan, että väärässä on oltu – kyllä voi. Silti kannattaa olla kriittinen ja pohtia, että miten tämä paketti sopii Sinun tarpeisiisi.

Tämä vuoksi olemme kehittäneet Tuottajaluotsi-palvelun, jossa tarkastellaan, opastetaan ja pohditaan juuri Sinun tarpeisiisi sopivaa ja optimaalisinta tuotantomallia tai toteutustapaa. Paketoidun tuotannon riski on se, että täyttääkö se sisällöllisesti asiakkaan tarpeet tai voisiko asiat tehdä vielä “tehokkaammin” ja “paremmin”. Tämän vuoksi me kysellään, tutkitaan ja mietitään Sinulle sopivimmat videotuotannon vaihtoehdot – ylevöitetään, elävöitetään ja terävöitetään videotuotantosi.

Tuottajaluotsi auttaa siis kartoittamaan tarpeesi, jonka perusteella katsotaan mitä tarvitset: tarkoituksiin sopivimman tuotantomallin tai -tavan valintaa, tuotannon kokonaisuuden rakentamista ja koordinointia, sisällön suunnittelua ja toteuttamista, tuotantoa tai jälkitöitä, roolitusta, kanavien valintaa ja suunnittelua  tai kenties tuottajaa tuotantoosi. Oikeastaan mitä vain mikä liittyy liikkuvan kuvan tuottamiseen suunnitelusta toteutukseen.

Me voimme myös auttaa tarjouspyynnön laatimisessa, mikäli sellaiselle on tarvetta. Kartoittamme tarpeesi (tämä ei maksa mitään), jonka jälkeen laaditaan tarjouspyyntö jonka voit laittaa eteenpäin tai me laitetaan. Näin sinä helpotat omaa oloasi ja tuotantoyhtiössä porukka hymyilee kun tarjous on selkeä. 

Tätä on Tuottajaluotsi-palvelu – Sinun aikasi säästämistä. Älä siis tuhlaa!

Ota yhteyttä tästä tai soita ja kysy lisää 050 496 224 (Teppo)

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE