Tuottajaluotsi

Yksi asia on ja pysyy – asiakkaan ensimmäinen kysymys: ”Mitä tuommoinen videon tekeminen maksaa?”. Hinta kiinnostaa, vaikka ei ihan tiedetä mitä oikeastaan ollaan tekemässä. Sitten kun kustannus on tiedossa, niin saatua hintaa aika usein ”kauhistellaan”, vaikka ei tiedetä mistä hinta muodostuu. Tämä on täysin ymmärrettävää.

Tuottajaluotsi auttaa sinua kartoittamaan tarpeesi, jonka perusteella katsotaan mitä tarvitset. Tarjouspyynnön laatimista, sisällön pohtimista tai kenties tuottajaa tuotantoosi.

Mikäli tarpeesi on tarjouspyynnön laatiminen, niin me kartoittamme tarpeesi (tämä ei edes maksa vielä mitään), jonka jälkeen laaditaan tarjouspyyntö jonka voit laittaa eteenpäin tai me laitetaan. Näin sinä helpotat omaa oloasi ja tuotantoyhtiössä porukka hymyilee kun tarjous on selkeä. 

Jos tarpeesi koskee sisällön suunnittelua tai tuotannon valmistelua (käsittelytapa, käsikirjoitus, kuvauskohteiden kartoitus, roolitus jne.) tai kartoituksessa ilmenee näille tarve, niin tämä kuuluu Tuottajaluotsi-palveluun.

Ota yhteyttä tästä tai soita kysy ja lisää 050 496 224 (Teppo)

COPYRIGHT @ 2023 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE