Markkinoinnin suunnittelu

lokakuu 10, 2019

Mielestämme ei ole ihan sama, kenen kanssa markkinointiasi suunnittelet. Tai kenen kanssa toteutat. Teet sen kuitenkin sellaisen kumppanin kanssa, jonka kanssa tunnet puhuvasi samaa kieltä. Sellaisen kumppanin, joka tuntuu paitsi ymmärtävän tarpeitasi ja toimintaasi, osaa myös luoda toteuttamiskelpoisia, mitattavissa olevia prosesseja. Sellaisen, joka tarvittaessa on valmis ja kyvykäs jakamaan osaamistaan käyttöösi myös niin, että henkilöstösi kykenee myös itsenäisesti toteuttamaan ydinprosessejanne markkinoinnin osalta. Mielestämme sellainen strateginen kumppani on Rotia PRKL. Siis me.

Selkeiden strategisten suunnitelmien lisäksi saat kauttamme myös kaiken tarvitsemasi toteutuksen. Saman oven takaa. Halutessasi neuvottelet kaikesta vain yhden kumppanin kanssa. Jos olet ollut alalla vähän kauemmin, sinulle on selkeää, jos mainitsemme olevamme mainostoimisto ja sourcing-kumppani.

Istutaan aluksi vaikka puhumaan teidän brändikäsikirjasta, markkinointistrategioista tai seuraavasta tuotelanseerauksesta. Niin, tai siitä Ameriikan messujen osastosta.

Soita tai tule käymään. Meillä on sinulle ihan erityinen ääni ovikellossamme.

Nähdään Lähitulevaisuudessa.

Terveisin,

Rotian Porukka

 

COPYRIGHT @ 2020 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE