.Ota yhteyttä

Kaksi populaarikulttuurin 70–luvulla tunnetuksi tekemää yhteydenottotapaa toimivat hyvin meilläkin. Elokuvassa Kolmannen asteen yhteys (Close Encounters of the Third Kind, O:Steven Spielperg) käytetty musiikin avulla kommunikointi toimii mailläkin hyvin. Elokuvassa ihmiskunta löytää vihdoin kommunikointikeinon maahan eksyneiden ekstraterrestriaalien kanssa musiikista. Neljästä sävelestä. Lopulta rytmistä ja harmonioista.

Toinen kommunikaatiotapa, joka toimii meilläkin, on vanha kunnon puhelin. Elokuvassa ET (E.T. the Extra-Terrestrial, O:sama kuin edellä), tuo maahan eksynyt, gravitaatiota uhmaava avaruusihanuus päättää soittaa kotiin. ”E.T. home phone”.

Ja sitten on sähköposti. Mutta se oli jopa seiskytäluvun science fiction –leffoille liian far out. Mutta nyt se toimii. Liitteineen kaikkineen. Ja sähköpostin lisäksi käytämme sujuvasti nykyaikaisia videopuhelupalveluita. Ja jopa ihan perinteinen kirjeposti toimii. Telepatiaa vasta virittelemme käyttöön vuoropuhelussa nykyisten ja tulevien asiakkaittemme kanssa.

Ja sitten meillä on toi ovi. Se on ehkä paras. Käy sisään, niin istahdetaan tarpeittesi äärelle ja selvitetään, miten voimme olla avuksi.

Tärkeintä on kuitenkin ymmärrys. Ymmärrys ja selkeys siitä, mitä tehdään, kuka tekee, milloin tekee ja jopa miksi tekee. Ja sen ymmärryksen syntymisen takaa on hyvä vuorovaikutus asiakkaan kanssa. Millä tahansa välineellä. Tai ovesta käyden.

Joka tapauksessa yhteydenottosi on tervetullut.

(Valitettavasti pääsy toimistoomme ei ole esteetön. Jos tarvitset apua portaissa, soitathan etukäteen.)


Yhteystiedot

Markkinointi on aina riski! Siksi ammattilaisen kanssa kannattaa laskea riskirajaa. Yhteyksiä saat käymällä, soittamalla tai laittamalla yhteydenottopyynnöön alla olevalla lomakkella.

COPYRIGHT @ 2020 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE