Töitä

Keski-Suomen Osuuspankki, Elämäsi tarinoissa jo 120 vuotta, videotuotannot

27 syyskuun, 2023

Keski-Suomen Osuuspankki täyttää tänä vuonna 120-vuotta. Elämäsi tarinoissa jo 120 vuotta – Keski-Suomen Osuuspankki -kampanjan jota olemme olleet toteuttamassa, keskiössä on ollut erittäin vahvasti erilaiset videot. Kampanjan yksi tavoite oli nostaa OP Keski-Suomen Youtube-kanavan tilaajamäärää ja siinä onnistuttiinkin. Kampanjaa aloitettaessa tilaajia oli yhdeksän (9) ja nyt yli kaksisataa (200). Todella lyhyessä ajassa, lähdettäessä kehittämään kanavaa jossa ei juuri ole sisältöä – on siis varsin hyvä saavutus. Nyt kanava onkin tilaajamääriä mitattuna suurin OP-ryhmän paikallinen toimija.

Kiinnostava kanava tarvitsee luonnollisesti sisältöä ja sitä lähdettiin tuottamaan. Tehtiin asiakaskokemusvideoita eli kumppaneiden kokemuksia yhteistyöstä OP Keski-Suomen kanssa CASE-videoiden muodossa. Näihin tehtiin vielä erillisiä teasereita arvo- ja kumppani-lähtöisesti. Tuotettiin ja suunniteltiin (idea, käsikirjoitus ja tekstisisältö) ARVO-videoihin eli mainosvideoihin, joista tuotettiin ja irroitettiin lisäksi radiomainos kampanjan sisältö. Niin ja sitten vielä tietysti tämä juhlavideo, jonka ensiesitys oli 22.9.2023 Keski-Suomen Osuuspankin henkilöstön juhlissa Jyväskylän Paviljongissa. Palaute oli kuulemma hyvää ja pääjohtaja Timo Ritakallio kommentoi asiaa näillä sanoin ”olipas hyvä.” Kai siis ollaan onnistuttu kaikkineen, kun tuota pääjohtajan ja asiakkaan yhteyshenkilön kommenttia pohtii.

Elämäsi tarinoissa jo 120 vuotta, juhlavideon toteuttajat

Tuotanto: Rotia PRKL
Idea: Rotia PRKL
Käsikirjoitus ja ohjaus: Kari Toiviainen
Kuvaus ja jälkityöt: Jani Lahtinen
Musiikki: Nils Ursin / Nils Ursin Composing
Voiceover: Riku Moilanen
Drone-kuvaus: Henri Valkeinen
Tuottaja: Teppo Haapasalo

”Yhteistyö pankin juhlavuoden viestintään liittyen on hoitunut Rotian väen kanssa sujuvasti, mutkattomasti ja avoimessa hengessä. Heillä kaikilla on markkinointi- ja viestintäosaamisen lisäksi ”taiteilijasielu”, joka on erottautumistekijä ja tuo syvemmän ja laaja-alaisemman ulottuvuuden sisältöihin.

Pia Saikkonen, viestintäpäällikkö, Keski-Suomen Osuuspankki

Nyt kun tuolla tekstin seassa on noita linkkejä ja voi olla hankalaa niitä kesken lukemisen pällistellä, niin laitetaan ne vielä tähän helposti saavutettaviksi. Olkaa hyvä!

Elämäsi tarinoissa jo 120 vuotta – Keski-Suomen Osuuspankki, juhlavideo
Kumppani- tai asiakaskokemuksia CASE-videot
CASE-video teaserit sosiaaliseen mediaan
Osuuspankin ARVO-video mainosvideot

Jos haluaisit tietää lisää Rotian videotuotannon palveluista, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä!

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE