Podcast

Kauppakatu 14 on podcast!

3 kesäkuun, 2019

Tarjolla uusinta uutta: Rotia käynnistää puheradiolähetykset modernissa podcast-formaatissa!

Mistä on kyse? Tässä esimakua ja vakiovieraidemme esittely ajatuksineen sekä fiiliksineen https://soundcloud.com/rotiaprkl/kauppakatu-14-the-number-of-the-beast-jakso-11

Viikottaisessa vartin mittaisessa podcastissa keskustelemme vaihtuvien vieraiden kanssa pääasiassa markkinoinnista, mutta todennäköisesti myös elämästä, maailmankaikkeudesta ja kaikesta.  Joskus unohtuu, että markkinointia tekevät ihmiset ihmisille. Kyseessä ei ole salatiede, jota voivat harjoittaa vain mystisen jargonkielen osaajat. Haluammekin tuoda inhimillisen näkökulman markkinointiin, jakaa tarinoita ja oppia.

Vieraamme ovat eri alojen osaajia, joilla on kiinnostavia näkökulmia, ajatuksia ja tarinoita markkinointiin ja markkinoinnista. Podcastin kuukausittaiset vakiovieraat ovat hyvän työelämän valmentaja ja yrittäjä Minna Liminka sekä markkinoinnin monitoimimies ja yrittäjä Tuukka Saarikoski.

Tulevissa jaksoissa käsitellään mm. seuraavia aiheita: henkilöbrändäys, sisäinen viestintä, kansainvälinen markkinointi, muoti ja markkinointi jne. Rakas lukija, kannustamme sinua hyppäämään kanssamme digitaaliselle surffilaudalle ja suuntaamaan rohkeasti kohti markkinoinnillisia ääniaaltoja!

Podcast livestreamataan Facebookissa keskiviikkoisin klo 9.00, paitsi ensimmäinen virallinen lähetettävä jakso joka on kuultavissa jo tiistaina 4.6. Klikkaa siis itsesi live-taajuuksille Facebook https://www.facebook.com/rotiaprkl ja jälkikäteen podcastin viralliselle alustalle SoundCloud https://soundcloud.com/rotiaprkl

Osallistu keskusteluun, vinkkaa kiinnostavia aiheita, ehdota vieraita! Facebookin kautta – tai osoitteenhan jo tiedätkin eli kirjeposti löytää perille osoitteeseen Kauppakatu 14.

Teppo Haapasalo

Rotia PRKL:n innostuva ja innostava mahdollistaja (lue: myyntimies ja toimari). Asiakaslähtöinen filmin tekemisenosaaja. Kahden mahtavan mukulan iskä. Liverpool FC:n kannattaja – YNWA. Levy ja musadiggari. Kitaristi ja suunsoittaja. Karatesoinnin mustavyö.

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE