Podcast

Kauppakatu 14, jakso 9

25 heinäkuun, 2019

Vieras: Janne Pöllänen, Savox Communications Oy
Host: Kalle Vastamäki, Rotia PRKL Oy
Kuuntele jakso SoundCloudissa: https://soundcloud.com/rotiaprkl/kauppakatu-14-the-number-of-the-beast-jakso-9-aanessa-myyntijohtaja-pollanen
Jakson kesto: 19.05

 

Heinäkuun helteet hellivät ja niin tekee myös Rotian markkinointipodcast eli tälläkin viikolla tarjolla upouusi jakso! Tällä kertaa jututettavana Pölläsen Janne, mies joka tietää kaiken tietämisen arvoisen myynnistä – ja on valmis jakamaan tietonsa muillekin!

Tällä hetkellä Janne toimii suomalaisomisteisen, mutta vahvasti kansainvälisen Savox Communications Oy:n asiakkuus- ja myyntijohtajana. Lukuisia brändejä maailmalle luotsanneen konkarin mukaan menestyminen vaatii paitsi avoimuutta uusille asioille, ihmisille ja yhteistyömahdollisuuksille, myös sitä että kerrotaan avoimesti ja ylpeästi yrityksen omaa tarinaa.

Käy kuuntelemassa SoundCloudissa, miten myyntijohtaja pitää kirveen kummankin puolen puhtaana ja monta muutakin pistämätöntä vinkkiä!

Osallistu keskusteluun, vinkkaa vieraita ja ehdota kiinnostavia aiheita Rotian somessa:

Facebook: https://www.facebook.com/rotiaprkl/
Telegram: voit liittyä avoimeen ryhmään, joka löytyy nimellä Kauppakatu14NOTB

Savox löytyy verkosta https://www.savox.com ja Janne Instasta @jannepollanen

Marita Hurme

Maatu on podcast-addikti, jonka ammatillinen identiteetti rakentuu palvelumuotoilu, asiakasymmärrys ja sisältömarkkinointi -kolmiyhteyden varaan. P.S. Hän on myös porilainen! #tua   

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE