Podcast

Kauppakatu 14, jakso 8

heinäkuu 18, 2019

Vieras: Foto Järvinen, Rockfestari Naamat
Host: Kalle Vastamäki, Rotia PRKL Oy
Kuuntele jakso SoundCloudissa: https://soundcloud.com/rotiaprkl/kauppakatu-14-the-number-of-the-beast-jakso-8-foto-ja-tarinaa-naamoista
Jakson kesto: 23.48

 

Nyt on kova: Rotian markkinointipodcast, Foto Järvinen ja rockfestari Naamat!

Foto on festivaalipäällikkö, helvetin hyvä jätkä, muusikko ja jyväskyläläislähtöinen Kallion hipsteri, joka teki lukiokavereidensa kanssa järjestetyistä kotibileistä yhden Suomen kiinnostavimmista rokkifestareista. 20 vuoden aikana Naamoista on tullut ilmiö, jonka liput myydään vuodesta toiseen loppuun minuuteissa – hyvissä ajoin ennen ohjelman julkistamista. Festarista on rakennettu kokonaisvaltainen elämys ja sekä yleisö että artistit haluavat tulla kokemaan Naamat-fiilistä vuodesta toiseen.

Naamojen markkinointi on ollut pitkälti orgaanista: sana hyvistä bileistä, kiinnostavista artisteista ja ainutlaatuisesta festarimiljööstä on levinnyt orgaanisesti ilman markkinointiin panostettuja eurojakin.

Käyhän kuuntelemassa koko jakso SoundCloudissa, niin saat festaripomon vinkit tapahtumajärjestämiseen ja pääset kurkkimaan Naamojen kulissien taakse!

Osallistu keskusteluun, vinkkaa vieraita ja ehdota kiinnostavia aiheita Rotian somessa:

Facebook: https://www.facebook.com/rotiaprkl/
Telegram: voit liittyä avoimeen ryhmään, joka löytyy nimellä Kauppakatu14NOTB

Tälläkin kertaa Naamojen 1 000 lippua myytiin loppuun hujauksessa, mutta hei, tapahtuman verkkosivulle pääsee ilman pääsylippuakin: http://www.naamat.info

Marita Hurme

Maatu on ikuinen opiskelija, joka viihtyy huolestuttavankin hyvin kirja kädessään. Tämä akateeminen naisoletettu osaa lukemisen lisäksi kirjoittaa, kouluttaa ja tutkia. Rotian porilaisella vahvistuksella on omasta mielestään kerrassaan ylivertainen huumorintaju sekä satakuntalaisen letkeät vuorovaikutustaidot. Musiikki on lähellä rannikon kasvatin sydäntä, mutta muiden onneksi hän tyytyy vain sen kuuntelemiseen.

COPYRIGHT @ 2019 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL