Podcast

Kauppakatu 14, jakso 7

17 heinäkuun, 2019

Vieras: Turkka Saarikoski, Seminaarinmäen mieslaulajat
Host: Kalle Vastamäki, Rotia PRKL Oy
Kuuntele jakso SoundCloudissa: https://soundcloud.com/rotiaprkl/kauppakatu-14-the-number-of-the-beast-jakso-7-semmari-juhlaa
Jakson kesto: 19.15

 

Tuoreimman podcastimme co-hostina vakiovieraamme Turkka Saarikoski! Aiheena on tuttuun tapaan markkinointi ja tällä kertaa sitä tarkastellaan kuorotoiminnan näkökulmasta! Syynä tähän on se, että Turkka tunnetaan mm. Seminaarinmäen mieslaulajista, kolmekymppisiään viettävästä kuorosta, jolla on bändin identiteetti.

Vuosikymmenten varrella kuoron markkinointi on kehittynyt opiskelijoiden itse värkkäämiensä julisteiden liimailusta nykyiseen tilanteeseen, jossa Semmareilla on  paitsi laaja ja sitoutunut Facebook-yhteisö, myös mm. Lippupisteen kanssa tehty kumppanuussopimus.

Minkä YouTubeen liittyvän neuvon Turkka kertoo? Millainen on Semmareiden luova prosessi ja mitä taistelevilla metsoilla on sen kanssa tekemistä? Pieruongelma?! Vastaus kaikkiin kysymyksiin on klikkauksen päässä SoundCloudissa eli riennähän sinne kuuntelemaan koko jakso!

Osallistu keskusteluun, vinkkaa vieraita ja ehdota kiinnostavia aiheita Rotian somessa:

Facebook: https://www.facebook.com/rotiaprkl/
Telegram: voit liittyä avoimeen ryhmään, joka löytyy nimellä Kauppakatu14NOTB

Semmareiden saitti löytyypi täältä: https://semmarit.fi

Marita Hurme

Maatu on podcast-addikti, jonka ammatillinen identiteetti rakentuu palvelumuotoilu, asiakasymmärrys ja sisältömarkkinointi -kolmiyhteyden varaan. P.S. Hän on myös porilainen! #tua   

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE