Podcast

Kauppakatu 14, jakso 6

10 heinäkuun, 2019

Vieras: Hämähäkki-Perttu Pihlaja, Parkour Akatemia Oy
Host: Kalle Vastamäki, Rotia PRKL Oy
Kuuntele jakso SoundCloudissa: https://soundcloud.com/rotiaprkl/kauppakatu-14-the-number-of-the-beast-jakso-6-hamahakki-perttu-ja-yrittajan-opit-markkinoinnista
Jakson kesto: 18.11

 

Rotian podcastissa vieraana Parkour Akatemian Hämähäkki-Perttu ja superkiinnostavaa tarinaa siitä, miten fyysikosta tuli yrittäjä, parkourista ammatti ja mitä markkinointioppeja siinä matkalla on tarttunut mukaan!

Pertun ohjenuorana niin markkinoinnissa kuin ylipäätään yrittämisessä ja tuotekehittämisessä on kokeilla ja testata rohkeasti. Virheiden tekeminen on sallittua, mutta niiden toistamista tulee välttää. Jos kiinnostaa tietää, miten se onnistuu parhaiten, käy kuuntelemassa jakso SoundCloudissa! Siellä selviää myös, mitä on yrittäjän mustasukkaisuus ja miten siitä voi parantua!

Osallistu keskusteluun, vinkkaa vieraita ja ehdota kiinnostavia aiheita Rotian somessa:

Facebook: https://www.facebook.com/rotiaprkl/
Telegram: voit liittyä avoimeen ryhmään, joka löytyy nimellä Kauppakatu14NOTB

Ja hei, Parkour Akatemian verkkosivuilta http://www.parkourakatemia.fi löytyy mm. syksyn opetustarjonta, joten Ch-Check It Out!

Marita Hurme

Maatu on podcast-addikti, jonka ammatillinen identiteetti rakentuu palvelumuotoilu, asiakasymmärrys ja sisältömarkkinointi -kolmiyhteyden varaan. P.S. Hän on myös porilainen! #tua   

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE