Podcast

Kauppakatu 14, jakso 5

heinäkuu 3, 2019

Co-host: Minna Liminka, hyvän työelämän valmentaja ja yrittäjä
Host: Kalle Vastamäki, Rotia PRKL Oy
Kuuntele jakso SoundCloudissa: https://soundcloud.com/rotiaprkl/kauppakatu-14-the-number-of-the-beast-jakso-5-rohkeus
Jakson kesto: 18.24

 

Tämän viikon jaksossa Minna Liminka ja Rotian Kalle Vastamäki keskustelevat rohkeudesta – ja siinä sivussa kahvista, vaikuttajamarkkinoinnista ja supersankaruudesta. Kun elää elämänsä niin, ettei sitä tarvitse muistella hyödyntämättä jääneiden mahdollisuuksien seikkailuratana, voi käydä kuten Minnalle ja päätyä supersankarin viitassa kiertämään kesäistä Suomea.

Haasteet voi nähdä mahdollisuuksina ja vain epävarma on varmaa. Huominen onkin niin täynnä mahdollisuuksia, että kaikkiin ei millään ehdi tarttua!

Jakso löytyy tuttuun tapaan SoundCloudista ja Minnan seikkailua supersankarina voi seurata somessa tunnisteilla #museoseikkailurannikolla #museoseikkailu2019 #museokortinseikkailija #museokortti #museokierros

Osallistu keskusteluun, vinkkaa vieraita ja ehdota kiinnostavia aiheita Rotian somessa:
Facebook: https://www.facebook.com/rotiaprkl/
Telegram: voit liittyä avoimeen ryhmään, joka löytyy nimellä Kauppakatu14NOTB

Checkity check Minnan verkkosivu www.minnaliminka.fi ja Insta @minnaliminka

Marita Hurme

Maatu on ikuinen opiskelija, joka viihtyy huolestuttavankin hyvin kirja kädessään. Tämä akateeminen naisoletettu osaa lukemisen lisäksi kirjoittaa, kouluttaa ja tutkia. Rotian porilaisella vahvistuksella on omasta mielestään kerrassaan ylivertainen huumorintaju sekä satakuntalaisen letkeät vuorovaikutustaidot. Musiikki on lähellä rannikon kasvatin sydäntä, mutta muiden onneksi hän tyytyy vain sen kuuntelemiseen.

COPYRIGHT @ 2019 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL