Podcast

Kauppakatu 14, jakso 2

kesäkuu 12, 2019

Vieras: Teppo Haapasalo, Rotia PRKL Oy
Host: Kalle Vastamäki, Rotia PRKL Oy
Kuuntele jakso SoundCloudissa: https://soundcloud.com/rotiaprkl/kauppakatu-14-the-number-of-the-beast-jakso-2-tunne-ja-markkinointi
Jakson kesto: 17:00

 

Kauppakatu 14 -markkinointipodcastissa aiheena tällä kertaa tunteen merkitys markkinoinnissa! Vierasäänenä Jyväskylän oma poika Teppo Haapasalo! Teppo on paitsi pitkän uran markkinoinnin parissa tehnyt Rotia PRKL Oy:n toimitusjohtaja, myös rokkari, prätkäjätkä, romantikko, innostuja, innostaja ja toteuttaja.

Tunne on markkinoinnissa järkeä parempi kuski: se herättää motivaation ja saa toimimaan. Ehdottomasti tehokkaimpana tunteen herättämisen työkaluna markkinointiviestinnässä Teppo pitää videota.

Käy kuuntelemassa keskustelu SoundCloudissa ja opi, mistä aloittaa videon hyödyntäminen markkinoinnissa!

Osallistu keskusteluun, vinkkaa vieraita ja ehdota kiinnostavia aiheita Rotian somessa:

Facebook: https://www.facebook.com/rotiaprkl/
Telegram: voit liittyä avoimeen ryhmään, joka löytyy nimellä Kauppakatu14NOTB

Marita Hurme

Maatu on ikuinen opiskelija, joka viihtyy huolestuttavankin hyvin kirja kädessään. Tämä akateeminen naisoletettu osaa lukemisen lisäksi kirjoittaa, kouluttaa ja tutkia. Rotian porilaisella vahvistuksella on omasta mielestään kerrassaan ylivertainen huumorintaju sekä satakuntalaisen letkeät vuorovaikutustaidot. Musiikki on lähellä rannikon kasvatin sydäntä, mutta muiden onneksi hän tyytyy vain sen kuuntelemiseen.

COPYRIGHT @ 2019 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL