Podcast

Kauppakatu 14, jakso 18

25 syyskuun, 2019

Vieras: Sanna-Mari Hynninen, toimitusjohtaja, Keski-Suomen Yrittäjät ry
Host: Kalle Vastamäki, Rotia PRKL Oy
Kuuntele jakso SoundCloudissa: https://soundcloud.com/rotiaprkl/kauppakatu-14-the-number-of-the-beast-jakso-18-sanna-mari-hynninen-ja-markkinoinnin-merkitys
Jakson kesto: 23.55

 

Rotialta kajahtaa: markkinointipodcast Kauppakatu 14 on taas eetterissä! Kalle Rotia hostaa tällä kertaa Keski-Suomen Yrittäjien Sanna-Mari Hynnistä!

Sanna-Mari muutti Kainuun Kuhmosta Jyväskylään rakkauden takia – ja rakkauden kohde oli Jyväskylä itsessään! Tehtyään 10 vuotta tiedettä yliopistolla Sanna-Mari siirtyi ensin Kauppakamariin, sitten Yrittäjiin tarkastelemaan, kehittämään ja edistämään keskisuomalaista yrittäjyyttä ja yrittäjien toimintaympäristöä.

Mitä yhteistä on tutkijalla ja yrittäjällä, minkälainen on tyypillinen keskisuomalainen yrittäjä, mitä osaamista insinööriyrittäjältä usein puuttuu..? Vastaukset näihin kuumottaviin kysymyksiin, sekä Sanna-Marin neuvo alkavalle yrittäjälle, löytyvät SoundCloudista eli sinne äkkiä kuuntelemaan koko jakso!

Keski-Suomen Yrittäjät tarjoaa jäsenilleen erilaisia etuja ja edunvalvontaa, mutta ennen kaikkea mahdollisuuden kasvattaa omaa verkostoaan lukuisissa koulutuksissa, kohtaamisissa ja tapahtumissa.

Keski-Suomen Yrittäjät löytyvät verkosta osoitteesta

www.yrittajat.fi/keski-suomi

Ja somesta @keskisuomenyrittajat

 

Osallistu keskusteluun, vinkkaa vieraita ja ehdota kiinnostavia aiheita Rotian somessa:

Facebook: https://www.facebook.com/rotiaprkl/
Telegram: voit liittyä avoimeen ryhmään, joka löytyy nimellä Kauppakatu14NOTB

Marita Hurme

Maatu on podcast-addikti, jonka ammatillinen identiteetti rakentuu palvelumuotoilu, asiakasymmärrys ja sisältömarkkinointi -kolmiyhteyden varaan. P.S. Hän on myös porilainen! #tua   

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE