Podcast

Kauppakatu 14, jakso 17

syyskuu 18, 2019

Vieras: Riina Mikkonen, työympäristöaktivisti, Nuan Oy
Host: Kalle Vastamäki, Rotia PRKL Oy
Kuuntele jakso SoundCloudissa: https://soundcloud.com/rotiaprkl/kauppakatu-14-the-number-of-the-beast-jakso-17-riina-mikkonen-ja-vaikuttavat-toimitila
Jakson kesto: 19.30

 

Rotian markkinointipodcastin viikon vieraana muotoilutoimisto Nuanin Riina Mikkonen!

Nuan suunnittelee yritysasiakkailleen tiloja, joissa yrityksen brändi konkretisoituu – ja ennen kaikkea työntekijöiden ja asiakkaiden on helppoa ja elämyksellistä toimia. Nuan onkin vaikuttavien tilakokemusten suunnittelun tienraivaaja Keski-Suomessa!

Riina on työympäristöaktivisti ja sisustusarkkitehti, jonka tausta on käyttäytymistieteissä – mitä mainioin yhdistelmä hyödynnettäväksi käyttäjälähtöisessä tilasuunnittelussa!

Miten muotoilutoimisto hoitaa oman markkinointinsa, mihin tekijöihin kannattaa kiinnittää huomio toimitilasuunnittelussa ja mikä on onnistuneen tilasuunnittelun lähtökohta? Vastaukset näihin kysymyksiin sekä paljon muutakin kiinnostavaa juttua tilakokemuksesta, palvelumuotoilusta ja työympäristötrendeistä on kuunneltavissa SoundCloudissa juuri nyt!

Tutustu Nuanin verkkosivuihin, joilta löytyy mm. visuaalista todistusaineistoa esim. Paytrailille ja konttiravintola Mortonille tehdyistä projekteista: www.nuan.fi

 

Osallistu keskusteluun, vinkkaa vieraita ja ehdota kiinnostavia aiheita Rotian somessa:

Facebook: https://www.facebook.com/rotiaprkl/
Telegram: voit liittyä avoimeen ryhmään, joka löytyy nimellä Kauppakatu14NOTB

Marita Hurme

Maatu on ikuinen opiskelija, joka viihtyy huolestuttavankin hyvin kirja kädessään. Tämä akateeminen naisoletettu osaa lukemisen lisäksi kirjoittaa, kouluttaa ja tutkia. Rotian porilaisella vahvistuksella on omasta mielestään kerrassaan ylivertainen huumorintaju sekä satakuntalaisen letkeät vuorovaikutustaidot. Musiikki on lähellä rannikon kasvatin sydäntä, mutta muiden onneksi hän tyytyy vain sen kuuntelemiseen.

COPYRIGHT @ 2019 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL