Podcast

Kauppakatu 14, jakso 15

3 syyskuun, 2019

Vieras: Tiina Mäntyharju, toimitusjohtaja, HimosLomat Oy
Host: Kalle Vastamäki, Rotia PRKL Oy
Kuuntele jakso SoundCloudissa: https://soundcloud.com/rotiaprkl/kauppakatu-14-the-number-of-the-beast-jakso-15-himoslomat-yhtiot-ja-matkailualan-markkinointi
Jakson kesto: 31.16

 

Markkinointipodcast Kauppakatu 14 on taas eetterissä ja tämänkertaisen jakson vieraana on iloa ja innostusta pulppuava HimosLomat-yhtiön toimitusjohtaja Tiina Mäntyharju!

HimosLomat on kolmekymppinen, mutta vasta kasvupolkunsa alussa oleva Himoksen alueen matkailun monipuolinen kehittäjä. Tiina puolestaan on tehnyt pitkän uran matkailun parissa ja seurannut paitsi matkailualan, myös markkinointimaailman muutoksia lähietäisyydeltä.

Naisella riittääkin tarinoita, näkemyksiä ja vinkkejä enemmän kuin yhteen podastiin on mahdollista mahduttaa! Jokaisen matkailualasta, tapahtumajärjestämisestä, markkinoinnista ja yrittämisestä kiinnostuneen pitää klikata itsensä välittömästi kuuntelemaan jakso SoundCloudiin!

HimosLomien verkkosivut: https://himoslomat.fi

 

Osallistu keskusteluun, vinkkaa vieraita ja ehdota kiinnostavia aiheita Rotian somessa:

Facebook: https://www.facebook.com/rotiaprkl/
Telegram: voit liittyä avoimeen ryhmään, joka löytyy nimellä Kauppakatu14NOTB

Marita Hurme

Maatu on podcast-addikti, jonka ammatillinen identiteetti rakentuu palvelumuotoilu, asiakasymmärrys ja sisältömarkkinointi -kolmiyhteyden varaan. P.S. Hän on myös porilainen! #tua   

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE