Podcast

Kauppakatu 14, jakso 11

elokuu 7, 2019

Co-host: Minna Liminka, hyvän työelämän valmentaja ja yrittäjä
Host: Kalle Vastamäki, Rotia PRKL Oy
Kuuntele jakso SoundCloudissa: https://soundcloud.com/rotiaprkl/kauppakatu-14-the-number-of-the-beast-jakso-11-minna-liminka-rohkeus
Jakson kesto: 20.04

 

Viikon podcastissa äänessä vakiovieraamme Minna Liminka ja vakiohostimme Kalle Rotia! Minna on ehtinyt kesän aikana paitsi urakoida kesän festarit, myös lukea romaaneja, rentoutua ja kaiken tämän tuloksena saada uusia oivalluksia rohkeudesta!

Miltä näyttää hääpukukauppiaan ja musiikkitoimittajan rohkeus? Miten rohkeuden puutteen voi päihittää? Vastaukset kysymyksiin (sekä selitykset alta löytyviin linkkeihin) selviävät tietenkin kuuntelemalla koko jakso SoundCloudissa!

Joku suomalainen räppäri: https://fi.wikipedia.org/wiki/Iso_H

 

Osallistu keskusteluun, vinkkaa vieraita ja ehdota kiinnostavia aiheita Rotian somessa:

Facebook: https://www.facebook.com/rotiaprkl/
Telegram: voit liittyä avoimeen ryhmään, joka löytyy nimellä Kauppakatu14NOTB

Lisää Minnaa: https://www.minnaliminka.fi

Marita Hurme

Maatu on ikuinen opiskelija, joka viihtyy huolestuttavankin hyvin kirja kädessään. Tämä akateeminen naisoletettu osaa lukemisen lisäksi kirjoittaa, kouluttaa ja tutkia. Rotian porilaisella vahvistuksella on omasta mielestään kerrassaan ylivertainen huumorintaju sekä satakuntalaisen letkeät vuorovaikutustaidot. Musiikki on lähellä rannikon kasvatin sydäntä, mutta muiden onneksi hän tyytyy vain sen kuuntelemiseen.

COPYRIGHT @ 2019 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL