Podcast

Kauppakatu 14, jakso 10

31 heinäkuun, 2019

Vieraat: Teppo Haapasalo ja Marita Hurme, Rotia PRKL Oy
Host: Kalle Vastamäki, Rotia PRKL Oy
Kuuntele jakso SoundCloudissa: https://soundcloud.com/rotiaprkl/kauppakatu-14-the-number-of-the-beast-jakso-10-kauden-paatosjaksossa-tuutin-taydelta-rotia
Jakson kesto: 22.24

 

Rotian markkinointipodcastin ensimmäinen tuotantokausi on paketissa ja paketin äärellä jutustelevat podin tuotantotiimi eli Rotian Teppo Haapasalo, Marita Hurme sekä Kalle Vastamäki!

Mitä tapahtuu, kun markkinointiviestintätoimiston jengi innostuu podcasteista? No syntyy tietenkin ihka oma podi! Sellainen, jossa päästään keskustelemaan kiinnostavien tyyppien kanssa pääasiassa markkinoinnista ja yrittäjyydestä, mutta muistakin tärkeistä asioista, kuten kahvista, maailmankaikkeudesta ja kaikesta.

Syntyy Kauppakatu 14 -podcast, jonka jokainen jakso tarjoaa mahdollisuuden oppia ja oivaltaa jotain uutta – ystävien seurassa, kahvikuppi kädessä ja rennolla meiningillä.

Mitä ensimmäisestä tuotantokaudesta jäi mieleen, tarttuiko matkaan oppeja, mitä vinkkejä rotialaisilla itsellään on antaa?! Kaikki tämä kuunneltavissa SoundCloudissa, joten klikkaapa itsesi pika pikaa sinne!

 

Osallistu keskusteluun, vinkkaa vieraita ja ehdota kiinnostavia aiheita Rotian somessa:

Facebook: https://www.facebook.com/rotiaprkl/
Telegram: voit liittyä avoimeen ryhmään, joka löytyy nimellä Kauppakatu14NOTB

Marita Hurme

Maatu on podcast-addikti, jonka ammatillinen identiteetti rakentuu palvelumuotoilu, asiakasymmärrys ja sisältömarkkinointi -kolmiyhteyden varaan. P.S. Hän on myös porilainen! #tua   

COPYRIGHT @ 2024 KAIKKI OIKEUDET PIDÄTETÄÄN   .   ROTIA   .   PRKL  .  TIETOSUOJASELOSTE